ma.gurushealth.ru

Маст "ungapiven" (unguentum "ungapiven"). Масти бели со сива или жолта боја. Таа содржи 1OO грама пчела отров со додавање на 0,06 g на polyethyleneoxide

маст "UNGAPIVEN"(Unguentum "Ungapiven") .Maz бели со сива или жолта боја. Содржи 1OO gpchelinogo отров 0.06g polietilenoksida.Okazyvaet дополнета со аналгетик и анти-инфламаторен ефект. Пропишана за артритис, артроза, osteochondrosis, radiculitis, мијалгија, миозитис, lyumbago.Primenyayut надворешно. Применуваат тенок слој на кожата, пред-пире со топла вода (за подобрување на апсорпција). Бришење за 2 - 3 min1 - 3 пати на ден. Во текот на третман 1 - 4 недели. По триење масти sleduettschatelno мијат ruki.Vozmozhnye несакани ефекти и контраиндикации како што се примена на други препарати на пчелните yada.Forma порака: алуминиумски цевки 30 g.Hranenie: на ладно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Маст "propotseum" (unguentum "rropoceum"). Содржи 10% прополис екстракт дебела,…Маст "propotseum" (unguentum "rropoceum"). Содржи 10% прополис екстракт дебела,…
Маст хепарин (unguentum nerarini). Состав: хепарин 2500 единици, anestezina 1 g на бензил естер на…Маст хепарин (unguentum nerarini). Состав: хепарин 2500 единици, anestezina 1 g на бензил естер на…
Маст "Finalgon" (unguentum "Finalgon") *. Безбоен (или жолто-кафеава боја) маст…Маст "Finalgon" (unguentum "Finalgon") *. Безбоен (или жолто-кафеава боја) маст…
Плодови на пиперка struchkov0g0 (fructus sarsici). Зрели сушено овошје од Capsicum семиња.…Плодови на пиперка struchkov0g0 (fructus sarsici). Зрели сушено овошје од Capsicum семиња.…
Предизвикана сулфур (сулфур praecipitatum). Минута аморфен бледо жолта прав без мирис. Практично…Предизвикана сулфур (сулфур praecipitatum). Минута аморфен бледо жолта прав без мирис. Практично…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…
Apizartron нови (arisartron Neu) *. Миро е off-бело или бела боја. Содржи 1OO грама на пчела отров…Apizartron нови (arisartron Neu) *. Миро е off-бело или бела боја. Содржи 1OO грама на пчела отров…
Маст (unguentum). Масти содржат undecylenic киселина 10% цинк сол на undecylenic киселина 10%…Маст (unguentum). Масти содржат undecylenic киселина 10% цинк сол на undecylenic киселина 10%…
» » » Маст "ungapiven" (unguentum "ungapiven"). Масти бели со сива или жолта боја. Таа содржи 1OO грама пчела отров со додавање на 0,06 g на polyethyleneoxide