ma.gurushealth.ru

Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо лактат и phytin 0,2 g таблети зеленикаво-сива боја

ТАБЛЕТИ "FITOFERROLAKTOL"(Tabulettae "Rhytoferrolactolum") .Soderzhat железо лактат и phytin 0,2 g.Tabletki зеленкаста сива tsveta.Primenyayut болести поврзани со трошење на нервниот систем, анемија, gipotrofii.Naznachayut во внатрешноста на 1 таблета 3 пати на den.Forma порака на таблети банки портокалова стакло 30 shtuk.Hranenie: суво и темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "kaferid" (tabulettae "saferidum"). Се состојат железо оксид (ii) 0,1…Таблети "kaferid" (tabulettae "saferidum"). Се состојат железо оксид (ii) 0,1…
Теобромин (theobrominum). 3,7-dimethylxanthine. Алкалоид извлечена од лушпи на какао семиња (semina…Теобромин (theobrominum). 3,7-dimethylxanthine. Алкалоид извлечена од лушпи на какао семиња (semina…
Таблети> (tabulettae). Тоа содржи околу 6 g на калиум водород тартарат. На воведување во…Таблети> (tabulettae). Тоа содржи околу 6 g на калиум водород тартарат. На воведување во…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Таблети "teopek" (tabulettae "theoresum" 0.3). Теофилин таблети со продолжено…Таблети "teopek" (tabulettae "theoresum" 0.3). Теофилин таблети со продолжено…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…
» » » Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо лактат и phytin 0,2 g таблети зеленикаво-сива боја