ma.GurusHealth.ru

Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол ацетат 0,00227 g (6600 IU), тиамин хлорид, 0.002 g на тиамин или бромид 0,00258 g, 0.002 g рибофлавин, пиридоксин хидрохлорид и калциум пантотенат 0.01 g,

ТАБЛЕТИ "Aerovit"Обложена (Tabulettae"Aerovitum" obductae) .Soderzhat ретинол ацетат 0,00227 g (6600 IU) 0.002 g tiaminahlorida бромид или тиамин 0,00258 g, riboflavina0,002 g, пиридоксин хидрохлорид и калциум пантотенат po0,01 g Цијанокобаламин 0.025 mg аскорбинска киселина 0,1 g токоферол ацетат 0.02 g никотинамид 0.015 g рутин 0.05 g, 0,2 mg фолна киселина, пантотенска киселина 0,01 g.Naznachayut обично 1 таблета на ден за preduprezhdeniyavitaminnoy инсуфициенција кога се користи со храна nedostatochnymkolichestvom витамини, особено оние кои страдаат vozdeystviyuekstremalnyh фактори (вибрации, .. Лулање, преоптоварување, итн), исто така, се применуваат за превенција ateroskleroza.V ако е потребно (или за време на тешки ponizhennoytsennosti исхрана) се земаат 2 таблети дневно aerovita) третман .Kurs од 2 недели до 2 месеци и bolee.Forma производот: во пакет 30 tabletok.Hranenie: суво и темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…
Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…
» » » Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол ацетат 0,00227 g (6600 IU), тиамин хлорид, 0.002 g на тиамин или бромид 0,00258 g, 0.002 g рибофлавин, пиридоксин хидрохлорид и калциум пантотенат 0.01 g,