ma.gurushealth.ru

Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05 g никотинска киселина 0.01 g тиамин хлорид 0.001 g (бромид или тиамин 0,00129 g), гликоза 0,5 g gipovitaminozov- се применуваат за превенција, како и во значителна

ТАБЛЕТИ "ASNITIN"(Ta buletta "Asnithinum") .Soderzhat аскорбинска киселина 0,05 g, киселина nikotinovoy0,01 g, тиамин хлорид 0.001 g (бромид или тиамин 0,00129 g), гликоза 0,5 g.Primenyayut gipovitaminozov- за профилакса и priznachitelnoy физички и невропсихијатриски оптоварување 1 tabletke3 пати на ден по ослободувањето edy.Forma: во шишиња од 50 таблети.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Vitsein (viceinum). Комбиниран препарат кој содржи 0,2 g на цистеин, глутаминска киселина и глицин…Vitsein (viceinum). Комбиниран препарат кој содржи 0,2 g на цистеин, глутаминска киселина и глицин…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…
Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…
Complivit (complivitum). А сложени производи кои содржат витамини и минерали. Се произведува во…Complivit (complivitum). А сложени производи кои содржат витамини и минерали. Се произведува во…
» » » Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05 g никотинска киселина 0.01 g тиамин хлорид 0.001 g (бромид или тиамин 0,00129 g), гликоза 0,5 g gipovitaminozov- се применуваат за превенција, како и во значителна