ma.gurushealth.ru

Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин хлорид, 0.01 g (бромид или тиамин 0,0129 g), пиридоксин хидрохлорид 0.005 g, 0.02 g на никотинамид, фолна киселина 0.003 g, 0,00005 g на цијанокобаламин (50 .mu.g)

ТАБЛЕТИ "PENTOVIT"Обложена (Tabulettae"Rentovitum" obductae) .Soderzhat тиамин хлорид 0.01 g (бромид или тиамин 0,0129 g), пиридоксин хидрохлорид 0.005 g, 0.02 g на никотинамид, kislotyfolievoy 0.003 g, 0,00005 g на цијанокобаламин (50 .mu.g) .Insert како терапевтски агенс во . zabolevaniyperifericheskoy комплекс терапија, и централниот нервен систем (radiculitis, невралгија, невритис, астенични состојби, итн.) Доделување 2 - 4 таблети 3 пати на ден (по оброк). Kurslecheniya 3 - 4 ned.Forma ослободување: во пакет од 50 и 100 таблети.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "kaferid" (tabulettae "saferidum"). Се состојат железо оксид (ii) 0,1…Таблети "kaferid" (tabulettae "saferidum"). Се состојат железо оксид (ii) 0,1…
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…
Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…
Complivit (complivitum). А сложени производи кои содржат витамини и минерали. Се произведува во…Complivit (complivitum). А сложени производи кои содржат витамини и минерали. Се произведува во…
» » » Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин хлорид, 0.01 g (бромид или тиамин 0,0129 g), пиридоксин хидрохлорид 0.005 g, 0.02 g на никотинамид, фолна киселина 0.003 g, 0,00005 g на цијанокобаламин (50 .mu.g)