ma.gurushealth.ru

Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо сулфат (i) 0,2 g на калциум fruktozodifosfata 0.1 g, 0.02 g tserebroletsitina таблети, обложени жолта

ТАБЛЕТИ "FERROKAL"Обложена (Tabulettae "Ferrosalum" obductae) .Soderzhat железо сулфат (I) 0,2 g калциум fruktozodifosfata 0.1 g, 0.02 tserebroletsitina g.Tabletki обложени жолт tsveta.Primenyayut во разни форми на секундарна анемија (gipohromnyhanemiyah), вкупната загуба на сила по заразни болести , perenesennyhoperativnyh интервенции и сл p.Naznachayut 2-6 таблети 3 пати на ден после јадење. Проголта, nerazzhevyvaya.Forma порака: апчиња во стаклени шишиња за 40 shtuk.Hranenie: на суво и темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…
Таблети "kaferid" (tabulettae "saferidum"). Се состојат железо оксид (ii) 0,1…Таблети "kaferid" (tabulettae "saferidum"). Се состојат железо оксид (ii) 0,1…
Таблети> (tabulettae). Тоа содржи околу 6 g на калиум водород тартарат. На воведување во…Таблети> (tabulettae). Тоа содржи околу 6 g на калиум водород тартарат. На воведување во…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…
Sinepres (sinepres). Комбинација таблети кои содржат 0.0006 g dihydroergotoxin метансулфонат (околу…Sinepres (sinepres). Комбинација таблети кои содржат 0.0006 g dihydroergotoxin метансулфонат (околу…
» » » Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо сулфат (i) 0,2 g на калциум fruktozodifosfata 0.1 g, 0.02 g tserebroletsitina таблети, обложени жолта