ma.gurushealth.ru

Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae). Таблети, обложени жолта, тиамин хлорид содржат 0,002 g на тиамин или бромид 0,00258 g, 0.002 g рибофлавин, фолна киселина, 0.0001 g, 0 никотинамид,

ТАБЛЕТИ "TETRAFOLEVIT"Обложена (Tabulettae"Tetrafolevitum" obductae) таблети, обложени жолт состојат tiaminahlorida 0.002 g на тиамин или бромид 0,00258 g, 0.002 g рибофлавин, фолна киселина, 0.0001 g, 0.015 g.Primenyayut никотинамид за спречување на бери-бери во различни забрзувања, со терапија со зрачење, третманот на антибиотици и сулфонамиди, vperiod ремисија анемија и справи leykopoeza различна етиологија, како и во комбинација со други лекови за третман на егзема, псоријаза, акни bolezni.Prinimayut орално после јадење за 1 - 2 таблети 2 - 3 пати den.Detyam постари назначи t 1 таблета 1 - 2 пати третман den.Kurs 20 - 30 dney.Forma производот: жолти таблети од 30 или 60 единици на bankahoranzhevogo stekla.Hranenie: суво и темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
» » » Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae). Таблети, обложени жолта, тиамин хлорид содржат 0,002 g на тиамин или бромид 0,00258 g, 0.002 g рибофлавин, фолна киселина, 0.0001 g, 0 никотинамид,