ma.GurusHealth.ru

Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде порано во форма на две таблети: dekamevit 1 жолта и портокалова 2 dekamevit. Таблета жолт ретинол содржани 0,00227 g (6600 IU), тиамин хлорид

ТАБЛЕТИ "dekamevit"Обложена (Tabulettae"Decamevitum" obductae) .Vypuskalsya пред во форма на две таблети: 1 жолта dekamevit и dekamevit 2 - портокал. Tabletkazheltogo боја содржани ретинол 0,00227 g (6600 IU) tiaminahlorida 0.02 g или 0,0258 g на тиамин бромид, riboflavina0,01 g пиридоксин хидрохлорид 0.02 g киселина folievoy0,005 g рутин 0.02 g, токоферол ацетат 0.01 g на метионин и 0.2 g од портокал таблета содржани 0.0001 g на цијанокобаламин (100 mg), киселина askorbinovoy0,2 g, 0.05 GV никотинамид dekamevit моментално достапен како odnoytabletki (жолта ) ги содржи сите горе vyshekomponenty. Овие таблети се користат, како и препарати произведени во форма на две tabletok.Primenyayut за бери-бери и хиповитаминоза, за подобрен метаболизам и општата состојба istarcheskom во староста, ментална и физичка исцрпеност, и нарушувања на апетитот Con, употребата на антибиотици, во текот на закрепнување по тешки zabolevaniy.Prinimayut внатрешноста после јадење 1 таблета 1 - 2 пати на ден. Во текот на третманот од 20 дена. На интервали помеѓу курсеви 2 - 3 mes.Forma производство: во пакет од 20 tabletok.Hranenie: на ладно и суво место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
» » » Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде порано во форма на две таблети: dekamevit 1 жолта и портокалова 2 dekamevit. Таблета жолт ретинол содржани 0,00227 g (6600 IU), тиамин хлорид