ma.gurushealth.ru

Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети, обложени таблети (бела или бела со сина боја) кој содржи 0.0005 g на јод, 0.005 g калиум јодид, прашок на ризоми и корените на Valeriana 0,05 I се применуваат

ТАБЛЕТИ "Mikroyod" обложени (Ta buletta "Microiodum" obductae) таблети, обложени таблети (бела или бела со сина ottenkomtsveta) кој содржи 0.0005 g на јод, 0.005 g калиум јодид, прав валеријана ризоми Skorn 0.05 g.Primenyayut со зголемување на тироидната жлезда со симптоми на хипертироидизам idlya се намали goitrogenic thyreostatics акција preparatov.Prinimayut внатре (по јадење) 1 таблета 2 - 3 пати на ден курсеви po20 дена В 10 - 20 интервали ден. Со продолжена употреба таблети (како и други јод содржат лекови), и преосетливост на јод може феномен yodizma (nasmor, уртикарија, ангиоедем, итн) - во овие случаи otmenyayut.Forma на дрога порака: таблети портокал стаклени тегли за 40 shtuk.Hranenie: суво и темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Radotera Таблети (tabulettae radoteri). Таблети бела или бела до малку жолто-зеленикава бела боја,…Radotera Таблети (tabulettae radoteri). Таблети бела или бела до малку жолто-зеленикава бела боја,…
Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…
Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…
Таблети> (tabulettae). Тоа содржи околу 6 g на калиум водород тартарат. На воведување во…Таблети> (tabulettae). Тоа содржи околу 6 g на калиум водород тартарат. На воведување во…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Sinepres (sinepres). Комбинација таблети кои содржат 0.0006 g dihydroergotoxin метансулфонат (околу…Sinepres (sinepres). Комбинација таблети кои содржат 0.0006 g dihydroergotoxin метансулфонат (околу…
» » » Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети, обложени таблети (бела или бела со сина боја) кој содржи 0.0005 g на јод, 0.005 g калиум јодид, прашок на ризоми и корените на Valeriana 0,05 I се применуваат