ma.GurusHealth.ru

Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела боја. Жолчката содржи 0,1 g сува бланширан сушени панкреасот околу 1 g, на мукозните мембрани на тенкото црево на колење на добиток сушени 0.1 g

ТАБЛЕТИ "Holenzim"(Tabulettae "Cholenzynum" obductae) обложени таблети во бело. Жолчката содржи 0,1 g сува бланширан сушени панкреасот, 1 g, цревата мукозните obolochektonkih колење на добиток сушени 0,1 g подготовка поседува choleretic активност и одржување на ензими (амилаза и трипсин) ја подобрува pischevarenie.Primenyayut како cholagogue . хепатитис, холециститис izabolevaniyah гастроинтестиналниот тракт (. гастритис, ahiliya итн) Доделување на внатрешноста на 1 таблета 1 - 3 пати на ден по edy.Forma на производот: таблети во стаклени тегли за 50 shtuk.Hranenie: на суво, светлина.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Панкреатин (rancreatinum). изготвување на ензим од pancreases на колење на добиток. Аморфни парична…Панкреатин (rancreatinum). изготвување на ензим од pancreases на колење на добиток. Аморфни парична…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…
Sinepres (sinepres). Комбинација таблети кои содржат 0.0006 g dihydroergotoxin метансулфонат (околу…Sinepres (sinepres). Комбинација таблети кои содржат 0.0006 g dihydroergotoxin метансулфонат (околу…
Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…
» » » Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела боја. Жолчката содржи 0,1 g сува бланширан сушени панкреасот околу 1 g, на мукозните мембрани на тенкото црево на колење на добиток сушени 0.1 g