ma.GurusHealth.ru

Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи 0.167 g на панкреатин и 3 единици. Има умерено хепатопротективно и lipotropic ефект

ТАБЛЕТИ <ВИГЕРАТИН>(Tabulettae obductae) таблети, обложени бела лиофилизиран ekstraktapecheni содржат 0,167 g на панкреатин и 3 ED.Okazyvayut умерена хепатопротективно и lipotropic deystvie.Primenyayut хроничен хепатитис, панкреатитис, гастритис (со намалена секреција). Земете 2 - 3 tabletki3 пати на ден (пред јадење) за 3 - 6 Ned.pri појава на печење зад градната коска, гадење, сува уста, се намали дозата ilivremenno престанат со земање preparata.Protivopokazaniya hyperacid гастритис, чир на желудник киселост ослободување spovyshennoy soka.Forma таблети во стаклени тегли за 50 shtuk.Hranenie: на суво место на температура не повисока од +20 C.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…
Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…
Таблети> (tabulettae). Тоа содржи околу 6 g на калиум водород тартарат. На воведување во…Таблети> (tabulettae). Тоа содржи околу 6 g на калиум водород тартарат. На воведување во…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Antrasennin (antrasenninum). Хемиско прочистен екстракт од сена остава aquifolium (sassia…Antrasennin (antrasenninum). Хемиско прочистен екстракт од сена остава aquifolium (sassia…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Sinepres (sinepres). Комбинација таблети кои содржат 0.0006 g dihydroergotoxin метансулфонат (околу…Sinepres (sinepres). Комбинација таблети кои содржат 0.0006 g dihydroergotoxin метансулфонат (околу…
Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…
Таблети> (обложени) (tabulettae> obductae). Таблети, обложени бела боја со жолтеникава сенка,…Таблети> (обложени) (tabulettae> obductae). Таблети, обложени бела боја со жолтеникава сенка,…
» » » Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи 0.167 g на панкреатин и 3 единици. Има умерено хепатопротективно и lipotropic ефект