ma.gurushealth.ru

Liniment "Алор" (linimentum "alorom"). Комплекс препарат кој содржи камилица течен екстракт на 20 делови, 47,8 делови од алое сок, течен екстракт од невен 10 делови рицинусово масло и 11 делови на емулгатор, ментол и еукалиптус нафта до 0.1 делови. Aude

liniment "Alora"(Linimentum "Alorom") Подготовка .Kompleksny содржи екстракт од камилица течност - 20 делови алое сок - 47.8 делови Течен екстракт од невен - 10 делови рицинусово масло и емулгатор - 11 делови, ментол и еукалиптус масло - 0,1 делови. Хомогена густа маса на светло-кафеава боја, со специфична zapahom.Primenyayut како тематски антиинфламаторни и boleutolyayuschegosredstva артритис, plexitis, ишијас, болки во мускулите, теносиновитис и превенција takzhedlya prolezhney.Liniment применува на кожа со тенок слој од 2 - 3 пати на ден-масиравме малку погодени области. Во текот на третманот е 5-15 дена. Доколку е потребно kurslecheniya повтори по 1 - 2 ned.Liniment да се применува да се скршени kozhu.Forma производот: портокал стаклени тегли за 30 g.Hranenie: на суво, ладно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Urolesan (urolesanum). Состав: 8 g на бор масло, масло од пеперминт 2 g, 11 g на рицинусово масло,…Urolesan (urolesanum). Состав: 8 g на бор масло, масло од пеперминт 2 g, 11 g на рицинусово масло,…
Маст "propotseum" (unguentum "rropoceum"). Содржи 10% прополис екстракт дебела,…Маст "propotseum" (unguentum "rropoceum"). Содржи 10% прополис екстракт дебела,…
Стахиј bukvitsetsvetnogo екстракт (extractum stachydis betonicaeflorae fluidum). На екстракт (1: 1)…Стахиј bukvitsetsvetnogo екстракт (extractum stachydis betonicaeflorae fluidum). На екстракт (1: 1)…
Sintomitsina (synthomycinum). D, L трео пар нитрофенил 1 2 dihloratsetilamino 1,3-пропандиол. На…Sintomitsina (synthomycinum). D, L трео пар нитрофенил 1 2 dihloratsetilamino 1,3-пропандиол. На…
Плодови на пиперка struchkov0g0 (fructus sarsici). Зрели сушено овошје од Capsicum семиња.…Плодови на пиперка struchkov0g0 (fructus sarsici). Зрели сушено овошје од Capsicum семиња.…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Gossypol (gossypolum). 2,2`-ди (1,6,7-трихидрокси-s-метил-5-изопропил-8-naphthaldehyde).…Gossypol (gossypolum). 2,2`-ди (1,6,7-трихидрокси-s-метил-5-изопропил-8-naphthaldehyde).…
Аеросол "propomizol" (aerosolum "rropomisolum"). Интегрирано aerozolnvy пакет…Аеросол "propomizol" (aerosolum "rropomisolum"). Интегрирано aerozolnvy пакет…
Свеќи биолошки антисептик (suppositoria antiseptica biologica). Се состојат од сува мешавина на…Свеќи биолошки антисептик (suppositoria antiseptica biologica). Се состојат од сува мешавина на…
Olimetin (0limetinum). Комплекс препарат кој содржи 1 g од пеперминт масло 0.017 g, терпентин масло…Olimetin (0limetinum). Комплекс препарат кој содржи 1 g од пеперминт масло 0.017 g, терпентин масло…
» » » Liniment "Алор" (linimentum "alorom"). Комплекс препарат кој содржи камилица течен екстракт на 20 делови, 47,8 делови од алое сок, течен екстракт од невен 10 делови рицинусово масло и 11 делови на емулгатор, ментол и еукалиптус нафта до 0.1 делови. Aude