ma.GurusHealth.ru

Аеросол "propomizol" (aerosolum "rropomisolum"). Интегрирано aerozolnvy пакет дозирна форма (под азот притисок) кои содржат подготовка фенолни прополис (1%), масло од еукалиптус, чешне нафта, стабилизатор (Tween-80), дестилирана

спреј "PROPOMIZOL"(Aerosolum "Rropomisolum") .Kompleksnaya дозирна форма aerozolnvy пакет (под davleniemazota) кој содржи подготовка фенолни прополис (1%), масло од еукалиптус, чешне нафта, стабилизатор (Tween-80), дестилирана vodu.Rastvor црвенкасто кафена боја со карактеристична како zapahom.Primenyayut локалната анти-воспалителни, средство за дезинфекција и локален анестетик во пракса prizabolevaniyah стоматолошки и горните дишни патишта (види. аеросоли "Proposol") .Aerozolem наводнување на воспаленото место во рок од 2 и 2 - 3 пати на ден naprotjazhenii 7 - 10 Dnei.pri аеросол таложење може да се чувствуваат zhzheniya.Protivopokazaniya см аеросол. "Proposol"На производот форма: 30 g во стаклени шишиња аеросол со заштитна полимер слој (s nedoziruyuschim вентил) .Hranenie на температура од + 5 до + 25 'C. на суво место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Ментол (mentholum). 2-изопропил-5-methylcyclohexanol-1. Безбојни кристали со силен мирис на нане и…Ментол (mentholum). 2-изопропил-5-methylcyclohexanol-1. Безбојни кристали со силен мирис на нане и…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Еукалиптус лисја (листовите eucalypti viminalis). Собрани во доцна есен, зима или рана пролет, а на…Еукалиптус лисја (листовите eucalypti viminalis). Собрани во доцна есен, зима или рана пролет, а на…
Фенотерол (fenoterolum) *. 1- (3,5-дихидроксифенил) -2- (p-хидрокси-a-метил-phenethylamino) етанол.…Фенотерол (fenoterolum) *. 1- (3,5-дихидроксифенил) -2- (p-хидрокси-a-метил-phenethylamino) етанол.…
Судска медицинаСудска медицина
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Ипратропиум бромид (irratropium бромид) *. Кватернерни Дериват на атропин (бромид) се состои од…Ипратропиум бромид (irratropium бромид) *. Кватернерни Дериват на атропин (бромид) се состои од…
Olimetin (0limetinum). Комплекс препарат кој содржи 1 g од пеперминт масло 0.017 g, терпентин масло…Olimetin (0limetinum). Комплекс препарат кој содржи 1 g од пеперминт масло 0.017 g, терпентин масло…
Anestezin (anaesthesinum). Етил пара-аминобензоична киселина. Синоними: бензокаин, aethylis…Anestezin (anaesthesinum). Етил пара-аминобензоична киселина. Синоними: бензокаин, aethylis…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
» » » Аеросол "propomizol" (aerosolum "rropomisolum"). Интегрирано aerozolnvy пакет дозирна форма (под азот притисок) кои содржат подготовка фенолни прополис (1%), масло од еукалиптус, чешне нафта, стабилизатор (Tween-80), дестилирана