ma.GurusHealth.ru

Abomin (abominum). На дрога, кои произлегуваат од слузокожата на желудникот на телиња и јагниња млечни возраст. Таа има за износот на протеолитички ензими

Abomin (Abominum) .Preparat добиени од гастрична мукоза на телињата и yagnyatmolochnogo возраст. Со содржина на износот на протеолитички fermentov.Zheltovato-сива прав со специфичен мирис, вкус солена (NaCl содржи нечистотија) Дејноста се определува со биолошки методи. Во 1 g soderzhitsya250 ED.Forma 000 производот: 0,2 g таблети кои содржат 1 tabletke50 ED.Primenyayut 000 за лекување на разни болести на гастроинтестиналниот kishechnogotrakta поврзани со оштетување на дигестивниот способност iponizheniem киселоста на желудникот (гастритис, гастритис, ентероколитис и други. ) .Naznachayut во текот на оброкот и 1 таблета 3 пати на ден. Kurslecheniya 1 - 2 месеци. Во случај на недоволна ефикасност на еден dozumozhno зголеми на 3 таблети и третман прошири 3 Mes.pri акутен гастритис, гастроентеритис и колитис PA1 таблета дава три пати на ден за 2 - 3 dney.Preparat обично се толерира, без несакани ефекти се забележани во светлината otdelnyhsluchayah гадење, izzhoga.Hranenie: на ладно, суво и темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…
Oraza (orazum). На препарат кој содржи комплекс од amylolytic и протеолитички ензими добиени од…Oraza (orazum). На препарат кој содржи комплекс од amylolytic и протеолитички ензими добиени од…
Somilaza (somilasum). Комбиниран ензим подготовка soderzhashih solizim (м.), А A-амилазаSomilaza (somilasum). Комбиниран ензим подготовка soderzhashih solizim (м.), А A-амилаза
Гастричниот сок е природен (succus gastricus Naturalis). Природни желудникот сок. Добиени од здрави…Гастричниот сок е природен (succus gastricus Naturalis). Природни желудникот сок. Добиени од здрави…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Alyumag (alumag). Таблети кои содржат алуминиум хидроксид и магнезиум хидрохлорид 0,2 g на…Alyumag (alumag). Таблети кои содржат алуминиум хидроксид и магнезиум хидрохлорид 0,2 g на…
Пепсин (rersinum). Пепсин е една од главните протеолитички ензими на дигестивниот тракт. Се…Пепсин (rersinum). Пепсин е една од главните протеолитички ензими на дигестивниот тракт. Се…
Панкреатин (rancreatinum). изготвување на ензим од pancreases на колење на добиток. Аморфни парична…Панкреатин (rancreatinum). изготвување на ензим од pancreases на колење на добиток. Аморфни парична…
Pepcid (rersidilum). A раствор на хлороводородна киселина во производите на ензимска хидролиза на…Pepcid (rersidilum). A раствор на хлороводородна киселина во производите на ензимска хидролиза на…
Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…
» » » Abomin (abominum). На дрога, кои произлегуваат од слузокожата на желудникот на телиња и јагниња млечни возраст. Таа има за износот на протеолитички ензими