ma.gurushealth.ru

Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.

законот за здравство


МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО НА РУСКАТА FEDERATsIIPRIKAZot 22 април 1999 N 143O реорганизација на државните претпријатија"ОСНОВНИ ФАРМАЦИЈА "FARMIMEKS"Со цел да се донесе на составните документи Gosudarstvennogopredpriyatiya "аптека база на податоци "Farmimeks" во Сент - за конзистентност со чл Петербург. 113 од Граѓанскиот законик на Законот на Руската Федерација Сојузна "за лекови" цел: 1. Трансформирање на државните претпријатија "аптека база на податоци"Farmimeks" во Санкт - Петербург на Државниот unitarnoepredpriyatie лекови на големо MinzdravaRossii.2. Се идентификуваат главните задачи на претпријатието: organizatsiyafarmatsevticheskoy активности, lekarstvennymisredstvami големо, складирање и дистрибуција на лекови iizdely медицински naznacheniya.3. Смета лекови држава унитарна претпријатие optovoytorgovli MinzdravaRossiipravopreemnikom Јавно претпријатие "аптека база на податоци"Farmimeks" во Санкт - Петербург за човекови и obyazannostyam.4. Ослободете директор на Јавно претпријатие "Aptechnayabaza "Farmimeks" во Санкт - Петербург Полјаков LarisuNikolaevnu од функцијата и префрлен dolzhnostispolnitelnogodirektoraponapravleniyu лекови lekarstvennogoobespecheniya држава унитарна претпријатие optovoytorgovli Rossii.5 Министерството за здравство. Naznachitgeneralnymdirektorom Gosudarstvennogounitarnogo големо медицински sredstvamiMinzdrava Русија Сергеј Matvienko Vladimirovicha.6. GeneralnomudirektoruGosudarstvennogounitarnogopredpriyatiya лекови на големо MinzdravaRossii Matvienko СВ 01.05.99 да се развие чартер претпријатие ipredstavit за одобрување до Министерството за здравство Rossii.7. Контрола врз цел извршување дадени од страна zamestitelyaMinistra Budarina S.S.MinistrV.I.STARODUBOV

законот за здравство


МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗДРАВСТВО НА РУСКАТА FEDERATsIIPRIKAZot 22 април 1999 N 143O реорганизација на државните претпријатија"ОСНОВНИ ФАРМАЦИЈА "FARMIMEKS"Со цел да се донесе на составните документи Gosudarstvennogopredpriyatiya "аптека база на податоци "Farmimeks" во Сент - за конзистентност со чл Петербург. 113 од Граѓанскиот законик на Законот на Руската Федерација Сојузна "за лекови" цел: 1. Трансформирање на државните претпријатија "аптека база на податоци"Farmimeks" во Санкт - Петербург на Државниот unitarnoepredpriyatie лекови на големо MinzdravaRossii.2. Се идентификуваат главните задачи на претпријатието: organizatsiyafarmatsevticheskoy активности, lekarstvennymisredstvami големо, складирање и дистрибуција на лекови iizdely медицински naznacheniya.3. Смета лекови држава унитарна претпријатие optovoytorgovli MinzdravaRossiipravopreemnikom Јавно претпријатие "аптека база на податоци"Farmimeks" во Санкт - Петербург за човекови и obyazannostyam.4. Ослободете директор на Јавно претпријатие "Aptechnayabaza "Farmimeks" во Санкт - Петербург Полјаков LarisuNikolaevnu од функцијата и префрлен dolzhnostispolnitelnogodirektoraponapravleniyu лекови lekarstvennogoobespecheniya држава унитарна претпријатие optovoytorgovli Rossii.5 Министерството за здравство. Naznachitgeneralnymdirektorom Gosudarstvennogounitarnogo големо медицински sredstvamiMinzdrava Русија Сергеј Matvienko Vladimirovicha.6. GeneralnomudirektoruGosudarstvennogounitarnogopredpriyatiya лекови на големо MinzdravaRossii Matvienko СВ 01.05.99 да се развие чартер претпријатие ipredstavit за одобрување до Министерството за здравство Rossii.7. Контрола врз цел извршување дадени од страна zamestitelyaMinistra Budarina S.S.MinistrV.I.STARODUBOV
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
» » » Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.