ma.gurushealth.ru

Ooo жените здравствена клиника во Перм. Пренатална грижа. Mammalogy.

"Гинеколошка клиника" - приватна медицинска клиника, која од 2008 година работи во системот на задолжително здравствено осигурување - служи населението во рамките на политиката на задолжително здравствено осигурување за слободни. Услуги гинеколошки (фото), гинеколог-ендокринолог, детска и адолесцентна гинеколог, третман на цервикална болест, абортус, изборот на контрацептивни методи, подготовка за следење на бременост во текот на бременоста и постпарталниот период, медицински преглед и третман за неплодност, подготовка за вештачко оплодување , набљудување на деца 0-18 години, консултирајте се со ендокринолог, невролог, уролог, andrologist, лекар, кардиолог, proctologist, ултразвук, лабораториски испитувања, Холтер мониторинг на ЕКГ, крвен притисок и многу повеќе.
Гинеколошка клиника Перм ООД жената. Пренатална грижа. Mammalogy.

Рибар "Гинеколошка клиника" во Перм тоа функционира за вас од 2002 година.

Во нашата клиника ќе најдете не само најдобрите опрема, но исто така се грижат прием нашите вработени, кој се создаде атмосфера која сама по себе е третира!

Земаме една одговорен пристап кон нивната работа и да се обиде да им помогне на сите кои дојдоа до нас за помош.

Гинеколошка клиника дава медицинска помош на широк спектар на индивидуален пристап кон секој пациент.

Гинеколошки услуги (фото), гинеколог-ендокринолог, детска и адолесцентна гинеколог, третман патологија вратот матката, прекин бременост, методот на избор на контрацепција, подготовка за следење на бременост во текот на бременоста и постпарталниот период, медицински преглед и третман за неплодност, подготовка за вештачко оплодување, набљудувањето на деца 0-18 години, консултирајте се со ендокринолог, невролог, уролог, andrologist, лекар, кардиолог, proctologist, ултразвук, лабораториски испитувања, Холтер мониторинг на ЕКГ, крвен притисок и многу повеќе.

Ние користиме само на повеќето напредни дијагностички и терапевтски методи.
Активно се применуваат ефективно нежен метод на radiowave хирургија единица "Surgitron", ви овозможува да безбедно и ефикасно во забрзана лекување на трошење многу хируршки процедури, вклучувајќи ги и грлото на патологија матката.
За дијагноза на болести на грлото на матката Таа користи дигитални колпоскопија.
Ултразвук се врши на машина експерт класа.
Ако е потребно, користете дијагностички и терапевтски хистероскопија.
Можете да ги преземат за време на третманот на хемороиди - ефикасни, безболно, без хируршка интервенција.

"Гинеколошка клиника" - приватна медицинска клиника, која од 2008 година работи во системот на задолжително здравствено осигурување - служи населението во рамките на политиката на задолжително здравствено осигурување за слободни.

Во моментов, што може да се ослободи од политиката MHI да се консултира со следниве специјалисти на нашата клиника: гинеколог, ендокринолог, интернист, кардиолог, невролог, proctologist, педијатар.
Бројот на слободни методи за да се ограничи опсегот на општинската ред.

пренатална нега

Видео: телесната тежина 10 кг месечно, лесно. Мојата rekomendatsii.Gidrokolonoterapiya.Otzyv на клиниката д-р Сан

На целата бременост - е една голема незаборавен момент и вистинско чудо. Секоја жена се гледа напред кон овој магичен државата. Луѓето се подели во два вида: првиот сакал да види околу нешто лошо, вториот - нешто добро ... Но, сега вие не сте само "интересни", но исто така и во привилегирана положба. Од сега па натаму, повеќе од кога ви е потребна посебна грижа и внимание. По сите, вашето тело почива двапати на товарот. Вие сега се работи за двајца. Секоја клетка во вашето тело е изградена на "нова песна", а ќе почне да живее според новите закони. Не постои единствен орган кој немаше да се смени се должи на почетокот на бременоста.

Задоволни сме да се заврши ова патување со вас, кои не само што се медицинска нега, но исто така и психолошка поддршка.

Гинеколошка клиника во Перм нуди сеопфатна програма за управување на бременоста во првиот, вториот и третиот триместар. Во срцето на овие програми е холистички пристап на Министерството за здравство, која ја утврдува висината и насоката на анкети, кои мора да помине на жената за време на бременоста. Пренатална нега во клиниката на жените во градот Перм - алтернатива на посетата на иднината мајка антенатална клиника.

На клиниката има лиценца за вршење на испитување на привремена неспособност, кој ви овозможува да се издаде лекарско уверение за периодот на породилно отсуство, како и да ги добиете сите потребни документи кои се однесуваат на раѓањето на надоместоци на детето и други бенефиции.
Нашите гинеколози заедно со терапевт, ендокринолог, лекар ултразвучна дијагностика ќе се грижи за вашето здравје и вашето бебе. Нашиот педијатар ќе ви подготвиме за првата средба со детето.

Кога станува збор време на испорака, набљудување на гинеколог пациентот ќе ви помогне да изберете породилиште, кој ќе биде најсоодветен за бремена мајка. Со Регионалниот центар Пери Пермскиот ние сме обврзани од страна на професионални и успешни партнерства.

Покрај тоа, ние може да заврши програмата на пост-натална следење (на испуштање од болница), која вклучува:

Советување и целосен преглед од страна на акушер-гинеколог
Гинеколошки експертско ниво ултразвук
дојка ултразвук
Консултации на mammalogy онколог, доколку е потребно
Микробиолошко испитување на флората на породилниот канал
Сеопфатна помош во lactostasis

програма "на бремени жени" во Клиниката за здравјето на жените во градот Перм:

Видео: Дивизија ISIDA клиника во Obolon

Консултации Д-р, професор EV Cherkasova
Консултации Д-р, д-р, вонреден професор Г.К. Sadykova
консултирајте се со лекар акушер-гинеколог почетна / повторување (првиот и највисока категорија)
Ултразвучен скрининг процедура 3
Доплер, колор доплер постапка 1
Процедура 3 ОВК
OAM 10 процедури
крвна група, Rh фактор
Тест на крвта за TORCH - инфекција
Комплекс хепатитис Постапка 2
PCR-стружење
Тест за постапката за флората 3
на гликоза во крвта
коагулација
Биохемиска анализа на крвта
АФП + hCG + TBG
Cytogram тест
постапката ЕКГ 2
Интернист, ендокринолог
CTG (ултразвучен метод) на 30 недели од бременоста
CTG мониторинг (Холтер мониторинг на бременоста) со 20 недели од бременоста

Гинеколошка клиника услуги "жената"

Видео: Породување во Бали. Преглед на клиниките ниска цена # 3

"Гинеколошка клиника" во Перм, под водство на кандидатот на медицинските науки Koryagina Nataly нуди модерна дијагностика и уникатни методи на третман на широк спектар на болести. Ние - мултидисциплинарен клиника, годишно добива илјадници луѓе од целиот регион Перм.

Квалификуван медицински персонал, достапноста на модерната дијагностичка опрема и стручни класа физиотерапија опрема од последната генерација, значајни практично искуство може да ги покрие третман на широк спектар на болести.

Во моментов, клиниката на жените добиваат:

терапевт
гинеколози
кардиолог
невролог
mammolog
ендокринолог
САД лекарите
кардиолог
педијатар
dermatovenerolog
грлото специјалист
хирург

Зошто да изберете нас?

Квалификуван медицински персонал.
Присуството на ултразвук опрема експерт класа овозможува да се реализира најсовремени дијагностички техники и да ги реши дијагностички проблеми на било кој степен на сложеност. Надворешни висока густина LED монитор ултразвук му овозможува на лекарот да коментира за "во живо" на сликата, и пациентот - активно да учествува во дискусија за тоа што го видел. Можноста за снимање на ултразвук податоци на дискот и / или флеш мемориска картичка (USB-стик) заштедува објективни информации за докторите и возбудувања за роднини и потомци.
Долгогодишното искуство на научни и практична работа, соработка во Перм-медицинската академија. Специфичноста на Гинеколошка клиника во Перм, кој се разликува од традиционалните медицински институции, е спроведување на истражување. Научни резултати се тестира и се имплементираат во пракса клиника секојдневно. Оваа специфичност подразбира повисоко ниво на обука на медицинскиот персонал: На клиниката има 6 кандидати за медицински науки и 2 доктори на медицински науки.
Можноста за преглед и лекување во една посета.
Можноста за назначување и избор на главниот посети време по телефон и преку услугата "Распоредување" на веб страната.
Практично распоред, вклучувајќи ги и вечерните часови, за викенди и празници.
Здравство Клиниката за жени спроведе систематска анализа на квалитетот на здравствените услуги, која е базирана на фазен контрола и да учествува во управувањето со квалитетот на целиот тим.

Форми на заштита се предвидени од страна на професионалци Гинеколошка клиника во Перм:

гинекологија
андрологија
ендокринологија
дерматологија
Ултразвучна дијагностика
лабораториска дијагноза
оториноларингологија
вакцинација
масажа
неврологијата
офталмологија
proctology
профилактички испитувања
рехабилитација
терапија
дерматологија
урологија
Грижа за стари лица
физиотерапија
хирургија

Дијагностика и контрола, можете да се обратите во прва посета клиника.
Третманот се врши со користење на најсовремена опрема, нашите специјалисти применат ефективни методи на лекување и рехабилитација сеопфатна физиотерапија.

Не се мрзливи да се трошат време и енергија на вашето здравје. Останете здрави!
Ние сме секогаш среќни да ви помогнат.

Видео: Како и кога да се регистрирате за бременост во женски консултации

mammalogy

Mammalogy - практична делот на медицината кои се занимаваат со дијагноза, третман и превенција на болести на дојка. Секоја жена сонува за убава и цврсти гради, сепак, не секој мисли за тоа дали здрава ја гради. Онколог-mammolog Рахлин, Владимир Yefimovich, што е највисока категорија лекар, спроведе темелна дијагноза и ќе ви помогне уште еднаш да стане здрава!
Лечење на болести мамографија

Нашите онколог mammolog се занимава со следниве болести:
• lactostasis
• мастопатија
• Mastopexy
• маститис
циста
• Аденом
• рак

Многу од болести кои се идентификувани од страна на лекар на дојка во рана фаза, може да се излечи од страна на конзервативните, избегнување на операција.

Дијагноза на болест на градите

Основни методи на дијагноза на рак на дојка - клинички преглед, која се спроведува преку палпација, мамографија и (Х-зраци, ултразвук, биопсија).

Дојка ултразвук помага да се открие патолошки образование, пресметаат нивната локација, структура и големина. Како по правило, тоа е многу ефикасна кога испитување на жените до 30 години, во постара возраст, лекарите препишуваат мамографија. Ултразвучно испитување mlolchnyh жлезди може да се потроши, непосредно пред или по консултација со специјалист во нашата клиника на ултразвук машина експерт класа.

Ве молиме погледнете го mamologist, ако не сте запознаени со симптомите наведени подолу:

• Ќе се соочуваат со негативни моменти, да се биде бремена
• Дали страдате истовремена или претходна сексуалните органи болести
• ќе забележите појава на непријатност (дури и мали) во млечните жлезди: дистензија и болка во градите, чувство на надуеност, печати, исцедок од брадавицата
• Можете да го нарушат функцијата на црниот дроб
• вашето семејство беа директни роднини, кои се соочуваат со рак на дојка
• сте имале долга и тешка стрес
• Дали сте имале било какви повреди на градите
• Имате голем број на хормонални нарушувања

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Третман во рамка банди во болница индиум СерТретман во рамка банди во болница индиум Сер
Третман во Австрија Виена приватна клиникаТретман во Австрија Виена приватна клиника
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Приватна клиника третман Wehrle во АвстријаПриватна клиника третман Wehrle во Австрија
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.Медицинското право: право, документи, одговорности, правила акти.
Третман во приватна болница Австрија "златна топка"Третман во приватна болница Австрија "златна топка"
Клиниката третман во Шпанија Нуестра сењора del RosarioКлиниката третман во Шпанија Нуестра сењора del Rosario
» » » Ooo жените здравствена клиника во Перм. Пренатална грижа. Mammalogy.