ma.gurushealth.ru

Терапија, болести на дигестивниот систем

интерна медицина

Болести на дигестивниот систем

  пептичен улцер

 • Пептичен улкус и 12 SC
 • Zantac во терапија на киселина болести
 • ефикасноста ранитидин во третманот на рефлукс езофагитис и стомачен чир
 • пептичен улцер
 • Крварење кај деца со дуоденален улкус
 • Патогенезата на пептичен улцер
 • тенкото црево чирови
 • Пептичен улцер и Helicobacter pylori инфекција
 • Изгледите за употреба на инхибитори на протонска пумпа во гастроентерологија
 • Современите пристапи на лекување на чир на желудникот и дуоденален улкус
 • страница >>0102
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Терапија-чир на тенкото цревоТерапија-чир на тенкото црево
Терапија, болести на дигестивниот системТерапија, болести на дигестивниот систем
Што лекови се третира дуоденален улкус: лекови,Што лекови се третира дуоденален улкус: лекови,
Што лекови се индицирани за дуоденален улкус?Што лекови се индицирани за дуоденален улкус?
Терапија, болести на дигестивниот системТерапија, болести на дигестивниот систем
Ранитидин панкреатитРанитидин панкреатит
Третман на чир на желудникот: во комбинација, искоренување и четворниТретман на чир на желудникот: во комбинација, искоренување и четворни
Инфекција на Helicobacter pylori: третман, симптоми, причини, дијагноза, симптомитеИнфекција на Helicobacter pylori: третман, симптоми, причини, дијагноза, симптомите
ТерапијаТерапија
Регенеративната медицина и рехабилитација во гастроентерологијаРегенеративната медицина и рехабилитација во гастроентерологија
» » » Терапија, болести на дигестивниот систем