ma.gurushealth.ru

Акушерство и Гинекологија

гинекологија

хормонална контрацепција

 • За хормонална контрацепција
 • итна контрацепција
 • Можни апликации regulon дрога кај жени со дијабетес мелитус тип 1
 • Хормон за ослободување на систем за интраутерина `Mirena`
 • "Logest" - нова генерација на контрацепција
 • Контрацепција протест ген дрога `Mikrolyut` доење
 • Нови можности за терапевтско дејство на комбинирани орални контрацептиви
 • Орални контрацептиви на новата генерација
 • Прогестагени за контрацепција
 • Спречување на компликации на интраутерина контрацепција дрога `Marvelon`
 • Трифазен контрацепција. Искуство со дрога три regol во Месопотамија
 • Терапевтски можности на хормонска контрацепција
 • Комбинирани орални контрацептиви
 • Само со прогестин контрацептиви (мини-пилула)
 • посткоитална контрацепција
 • долго дејство формулации (продолжен)
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Хормонална контрацепција: мини-пилулаХормонална контрацепција: мини-пилула
Хормонална контрацепција: Метод на инјектирањеХормонална контрацепција: Метод на инјектирање
Untitled DocumentUntitled Document
Итна контрацепција (таблети, дрога, методи)Итна контрацепција (таблети, дрога, методи)
Хормонална контрацепција методХормонална контрацепција метод
Oviary не ќе го пропушти орални контрацептивиOviary не ќе го пропушти орални контрацептиви
Контрацепција како важна компонента на програми за планирање на семејствотоКонтрацепција како важна компонента на програми за планирање на семејството
Акушерство и ГинекологијаАкушерство и Гинекологија
Хормонални контрацептиви предизвика рак на мозокот?Хормонални контрацептиви предизвика рак на мозокот?
Акушерство и ginekologiya-Акушерство и ginekologiya-
» » » Акушерство и Гинекологија