ma.GurusHealth.ru

Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови

IC Nevronet

URL
Голема медицинска енциклопедија IC NEVRONET. лекови

СПЦ хлебните (Sucsus Rlantaginis). См. Листовите на хлебните. А мешавина од сок од свежи листови на Plantago големи и сок од надземни делови на psyllium bloshnogo (Rlantago rsyllum L.). Зачувани алкохол и натриум метабисулфит (0,15%). Темнината, малку матна течност на црвено-кафеава боја, кисел вкус, посебен мирис ароматични. Да го земеме како горчина кога anatsidnyh гастритис и хроничен колитис и 1 лажица три пати на ден за 15 - 30 минути пред јадење. Во текот на третманот во просек дена ЛП. Начинот на издавање: во шишиња од 250 мл.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
» » » Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови