ma.GurusHealth.ru

Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови

IC Nevronet

URL
Голема медицинска енциклопедија IC NEVRONET. лекови

PLAZMOL (Rlasmolum). На дрога, добиени од човечка крв. Безбоен или со мало жолтеникава нијанса на чиста или малку опалесцентен течност со специфичен мирис. Применува како не-специфични desensitizing и анестетик невралгија, невритис, radiculitis и други болести на периферниот нервен систем, што доведува до болка, како и чир на желудникот и дуоденален чир, бронхијална астма, хронично воспаление, артритис. Внесете под кожата на 1 мл дневно или секој втор ден. Се разбира Третманот се состои од просек од 10 инјекции. Контраиндициран кај срцева декомпензација, нефритис, ендокардитис. На производот: 10 мл ампули во пакет од 10 ампули. Начин на чување: во темно место на температура не повисока од + 15 "В.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
» » » Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови