ma.GurusHealth.ru

Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови

IC Nevronet

URL
Голема медицинска енциклопедија IC NEVRONET. лекови

Празнични (празнични) *. Комплекс препарат кој содржи главните компоненти на панкреасот и жолчката. Се произведува во форма на пелети со содржина на липаза (6000 единици mezhdunarodnyh FIP U), amylases (4500 FIP U), протеаза (300 FIP U), hemicellulase 0.05 g, 0.025 g жолчката компоненти во прилог на присуство на липаза и амилаза hemicellulase (види . Digestal) промовира расцеп hemicellulases главниот дел на фабриката мембрани, кои, исто така, го подобрува дигестивниот тракт, го намалува ферментација и гас формирање во цревата. Главните индикации за употреба се исти како и за panzinorma. Земете 1 - 2 - 3 таблети за време или веднаш по оброкот. На производот: таблети во пакување од 50 парчиња. Чување: Да се ​​чува на ладно место. Произведени во Индија.

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Digestal (digestal) *. Дражеј содржат панкреатин (200 mg), жолчката екстракт добиток (25 mg),…Digestal (digestal) *. Дражеј содржат панкреатин (200 mg), жолчката екстракт добиток (25 mg),…
Празнични (празнични) *. Комплекс препарат кој содржи главните компоненти на панкреасот и жолчката.…Празнични (празнични) *. Комплекс препарат кој содржи главните компоненти на панкреасот и жолчката.…
Pankurmen (rancurmen) *. Дражеј (зелена) кои содржат панкреатин со амилаза активност на најмалку…Pankurmen (rancurmen) *. Дражеј (зелена) кои содржат панкреатин со амилаза активност на најмалку…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
» » » Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови