ma.gurushealth.ru

Козметологија

URL

1. Отстранете облека и ставете го во соодветните кошница gryaznogobelya (бела боја со бела боја, боја на боја).


2. Погледни во огледалото и vypuchit стомак се појави да vozmozhnostpoplakatsya за својот изглед.


3. Застанете во туш. Пребарај за сунѓер за лице, сунѓер за рачно gubkudlya нозе, голем сунѓер и пемза.


4. За прв пат миење на косата со шампон "четири еден"со осумдесет и три витамини.


5. Re-миење на косата со шампон "четири еден"со осумдесет и три витамини.


6. Користете мелем-уред. Во рок од 15 минути неизбришливо неговата коса.


7. Чистење на лице со маска изработена од јајца, smeshannyhs pureed кајсии. Исчистени за 10 минути или dopoyavleniya блага иритација.


8. плакнење балсам (оваа операција треба да ја преземе mensheymere 15 минути - за целосната доверба на мијат косата).


9. Исклучување на туш.


10. Сува со бања пешкир со големина на две Франција. Volosyobmotat вториот крпа.


11. Назад во собата, завиткано во облека.


Сподели на социјални мрежи:

Слични
КозметологијаКозметологија
КозметологијаКозметологија
КозметологијаКозметологија
Pediculosis кај децата, третман, причините, симптомитеPediculosis кај децата, третман, причините, симптомите
КозметологијаКозметологија
КозметологијаКозметологија
КозметологијаКозметологија
Анти-битен (анти-bit) шампон содржи пиретрин (0.148 g во 100 ml). Косата е навлажнета со вода и…Анти-битен (анти-bit) шампон содржи пиретрин (0.148 g во 100 ml). Косата е навлажнета со вода и…
Рид (се ослободи) шампон содржи 0,3% и 3% пиретрин piperonida. Применуваат со вошки со примена на…Рид (се ослободи) шампон содржи 0,3% и 3% пиретрин piperonida. Применуваат со вошки со примена на…
Козметологијата јадев, трим, бојаКозметологијата јадев, трим, боја
» » » Козметологија