ma.gurushealth.ru

Исхрана козметика Нова Година

URL


Диета Bunting

Исхрана е именуван по д-р Bunting, физичар на spetsialnosti.Ona содржи протеини, масти, јаглени хидрати, дури, но umerennyhkolichestvah. Тоа може да се користи многу долго.

Појадок: незасладено кафе со млеко.

Ручек: 250 гр месо, варени или пржени без маснотии, лимон, 40 гр 'ржан леб, јаболко, една чаша незасладен чај или кафе.

Вечера: 200 гр пилешко месо, пржени без маснотии (на мрежа), 40 g rzhanogohleba јаболко.

ФРАНЦУСКИ Диета

Се применуваат во рок од 14 дена. Апсолутно исклучени сол, шеќер, алкохол, леб и други пекарски производи. Мени не се менува, само takkak низа се користи промени vyzyvaetneobhodimye храна во метаболички процеси.

Првиот ден: Појадок - црно кафе, ручек - две јајца, listovoysalat, pomidor- вечера - парче на ниско-масен варено месо, listovoysalat.

Втор ден: Појадок - црно кафе, ручек suharik- - парче varenogomyasa- вечера - шунка или варен колбас без маснотии, лист зелена салата.

Трет ден: Појадок - црно кафе, ручек suharik- - морков zharennayana растително масло, домат, мандарина или apelsin- вечера се две јајца, посно колбаси, лист зелена салата.

Четвртиот ден: Појадок - црно кафе, ручек suharik- - едно јајце, свежи моркови, Сир Вечера - овошна салата, јогурт. Петти ден: Појадок - рендан морков со лимон sokom- ручек - варена риба, pomidor- вечера - парче варено месо.

Шестиот ден: Појадок - црно кафе, ручек - варено пилешко, listovoysalat- вечера - парче варено месо.

Седмиот ден: Појадок - чај ручек - варено месо, frukty- Dinner- посно шунка или колбас.

Осмиот ден - како и првиот.

Во деветтиот ден - на вториот.

Десеттата - третиот.

Единаесеттиот - на четвртото место.

Дванаесеттиот ден - петто место.

Тринаесеттата - како шести.

Четиринаесеттата - како седми.

За време на почитувањето на оваа диета, може да се пие само вода варени минерал. Исхрана може да се повтори по шест месеци.

танини Диета

Диета

Здраво, моето име е Татјана. Користи оваа диета, pohudelana 8 килограми, што е најважно, лесен за носење. За други диети, кое никако не се обиделе, сè заврши со главоболка или губење на свеста. И оваа класа. Таа ужива многу mnogomoih пријатели. Резултатот е ист. Тоа беше она што professoriz Санкт Петербург, и јас испрати на пријател од Киев. Прати ако помош. Тања

Може да се пие кафе и чај без шеќер, сок од грејпфрут.
Витамини (undevit, Revit)
1 ден 1 недела
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 2 јајца 1 грејпфрут
Ручек: 1 парче црн леб, чаша кефир 1-2
Ужина: 1 грејпфрут
Вечера: 2 јајца 1 грејпфрут
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
2 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 100 гр. Варено говедско месо без сол
Ручек: 1 чаша јогурт
Ужина: било овошје освен банани
Вечера: 100 гр. Варено говедско месо без сол
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
3 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 2 јајца 1 грејпфрут
Ручек: 1 парче црн леб, чаша кефир 1-2
Ужина: 1 грејпфрут
Вечера: 2 јајца 1 грејпфрут
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
4 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 100 гр. Варено говедско месо без сол
Ручек: 1 чаша јогурт
Ужина: било овошје освен банани
Вечера: 100 гр. Варено говедско месо без сол
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
5 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 100 гр. урда
Ручек: 200гр. Супа (можете да додадете билки, моркови, kartofelnelzya)
Снек: урда 100 гр.
Вечера: 200g. Зеленчук (може да се варат, освен компири)
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
6 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 100 гр. урда
Ручек: 200гр. Супа (можете да додадете билки, моркови, kartofelnelzya)
Снек: урда 100 гр.
Вечера: 200g. Зеленчук (може да се варат, освен компири)
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
7 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Цел ден ги имаат следните салата: рендан морков рендан јаболка + + + сок од 1 лимон 2-3 лажици мед
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
Пред спиење клизма (со сок од 1 лимон th)
1 ден 2-ри недела
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Цел ден има винегрет (без компири, грав, и кисели краставички), но не повеќе од 800 грама.
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
2 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 2 јаболка
Ручек: варено грашок, пире во slivochnogomasla пире + 1 лажичка сол +
Средината на утро ужина: 2 јаболка
Вечера: варени грашок, пире во пире + 1 лажичка сол slivochnogomasla + + 1 јајце
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
3 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Цел ден има винегрет (без компири, грав, и кисели краставички), но не повеќе од 800 грама.
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
4 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 2 јаболка
Ручек: варено грашок, пире во slivochnogomasla пире + 1 лажичка сол +
Средината на утро ужина: 2 јаболка
Вечера: варени грашок, пире во пире + 1 лажичка сол slivochnogomasla + + 1 јајце
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
5 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Цел ден има винегрет (без компири, грав, и кисели краставички), но не повеќе од 800 грама.
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
6 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
За целиот ден да се јаде 6-7 јајца, 4 грејпфрут
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
7 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Цел ден ги имаат следните салата: рендан морков рендан јаболка + + + сок од 1 лимон 2-3 лажици мед
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
Пред спиење клизма (со сок од 1 лимон th)
1 ден од 3-та недела
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: овес + парен суво овошје (100-150gr.)
Ручек: 100 гр. супа + зелена
Ужина: 100 гр. суво овошје
Вечера: бари на пареа овес + суво овошје (100-150gr.)
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
2 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 1-2 чаши јогурт
Вечера: 200 гр. варена риба
Ужина: 1. јогурт
Вечера: 200 гр. варена риба
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
3 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: овес + парен суво овошје (100-150gr.)
Ручек: 100 гр. супа + зелена
Ужина: 100 гр. суво овошје
Вечера: бари на пареа овес + суво овошје (100-150gr.)
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
4 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 1-2 чаши јогурт
Вечера: 200 гр. варена риба
Ужина: 1. јогурт
Вечера: 200 гр. варена риба
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
5 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: овес + парен суво овошје (100-150gr.)
Ручек: 100 гр. супа + зелена
Ужина: 100 гр. суво овошје
Вечера: бари на пареа овес + суво овошје (100-150gr.)
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
6 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 2 јајца 1 грејпфрут
Ручек: 1 парче црн леб, чаша кефир 1-2
Ужина: 1 грејпфрут
Вечера: 2 јајца 1 грејпфрут
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
7 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Цел ден ги имаат следните салата: рендан морков рендан јаболка + + + сок од 1 лимон 2-3 лажици мед
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
Пред спиење клизма (со сок од 1 лимон th)
1 ден 4 недела
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Постои ден за 1-1,5 кг на зеленчук (може да Subfam 1 лажиче. Масло)
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
2 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Варен ориз (или леќата, просо, et al.) 500 в.
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
3 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Постои ден за 1-1,5 кг на зеленчук (може да биде 1 лажиче pods.masla) stakanvody 1, 2 лажички јаболков оцет, мед лажица
4 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Варен ориз (или леќата, просо, et al.) 500 gr.1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
5 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Варено говедско месо 400gr.
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
6 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 2 јаболка
Ручек: варено грашок, пире во slivochnogomasla пире + 1 лажичка сол +
Средината на утро ужина: 2 јаболка
Вечера: варени грашок, пире во пире + 1 лажичка сол slivochnogomasla + + 1 јајце
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
7 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Цел ден ги имаат следните салата: рендан морков рендан јаболка + + + сок од 1 лимон 2-3 лажици мед
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
Пред спиење клизма (со сок од 1 лимон th)
1 ден 5 недели
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 2 јајца 1 грејпфрут
Ручек: 1 парче црн леб, чаша кефир 1-2
Ужина: 1 грејпфрут
Вечера: 2 јајца 1 грејпфрут
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
2 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 100 гр. Варено говедско месо без сол
Ручек: 1 чаша јогурт
Ужина: било овошје освен банани
Вечера: 100 гр. Варено говедско месо без сол
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
3 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 2 јајца 1 грејпфрут
Ручек: 1 парче црн леб, чаша кефир 1-2
Ужина: 1 грејпфрут
Вечера: 2 јајца 1 грејпфрут
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
4 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 100 гр. Варено говедско месо без сол
Ручек: 1 чаша јогурт
Ужина: било овошје освен банани
Вечера: 100 гр. Варено говедско месо без сол
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
5 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 100 гр. урда
Ручек: 200гр. Супа (можете да додадете билки, моркови, kartofelnelzya)
Снек: урда 100 гр.
Вечера: 200g. Зеленчук (може да се варат, освен компири)
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
6 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 100 гр. урда
Ручек: 200гр. Супа (можете да додадете билки, моркови, kartofelnelzya)
Снек: урда 100 гр.
Вечера: 200g. Зеленчук (може да се варат, освен компири)
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
7 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
минерална вода
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
Пред спиење клизма (со сок од 1 лимон th)
Ден 1 недела 6
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Цел ден има винегрет (без компири, грав, и кисели краставички), но не повеќе од 800 грама.
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
2 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 2 јаболка
Ручек: варено грашок, пире во slivochnogomasla пире + 1 лажичка сол +
Средината на утро ужина: 2 јаболка
Вечера: варени грашок, пире во пире + 1 лажичка сол slivochnogomasla + + 1 јајце
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
3 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Цел ден има винегрет (без компири, грав, и кисели краставички), но не повеќе од 800 грама.
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
4 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Појадок: 2 јаболка
Ручек: варено грашок, пире во slivochnogomasla пире + 1 лажичка сол +
Средината на утро ужина: 2 јаболка
Вечера: варени грашок, пире во пире + 1 лажичка сол slivochnogomasla + + 1 јајце
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
5 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
Цел ден има винегрет (без компири, грав, и кисели краставички), но не повеќе од 800 грама.
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
6 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
За целиот ден да се јаде 6-7 јајца, 4 грејпфрут
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
7 ден
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица, 1vitamina
минерална вода
1 чаша вода, 2 лажички оцет, мед лажица
Пред спиење клизма (со сок од 1 лимон th)

Видео: идеална фигура. Исхрана, вежбање, убавина, или мотивација - што е поважно?


Apple исхрана од Лана

1 ден - 1 кг yablok-
Ден 2 - 1,5 кг yablok-
3 ден - 2 кг yablok-
Ден 4 - 2 кг yablok-
Ден 5 - 1,5 кг yablok-
Ден 6 - 1 кг јаболка.

Јаболката се подобро да се јаде pureed на ренде (апсорбира), и треба да се пие како што е малку што е можно повеќе течност на ден: не повеќе stakana.Za шест дена изгубив 4 килограми и подобрување на варењето, doetogo има грип и лежеше на креветот, така се обнови.
Тоа е се. Збогум, Лана почит.
[Email заштитени]

Видео: Хардвер козметологијата / Ултразвучно лицето лушпи Татјана Reva

Сподели на социјални мрежи:

Слични
Wellness и брза исхрана за жени по 30 годиниWellness и брза исхрана за жени по 30 години
Козметологијата изгубите тежина брзоКозметологијата изгубите тежина брзо
Појадок со панкреатитисПојадок со панкреатитис
Како да се губат телесната тежина преку исхранатаКако да се губат телесната тежина преку исхраната
Појадок, ужина и вечера за пациентите со гастритисПојадок, ужина и вечера за пациентите со гастритис
Диети за губење на тежината и подобрување на здравјето на женитеДиети за губење на тежината и подобрување на здравјето на жените
Како да се ослободите од дебелината кај жените кои користат диетиКако да се ослободите од дебелината кај жените кои користат диети
Режим и мени угостителски бременаРежим и мени угостителски бремена
Диети од различни земји за здравјето на женитеДиети од различни земји за здравјето на жените
Ефективна диета за жените после 30 годиниЕфективна диета за жените после 30 години
» » » Исхрана козметика Нова Година