ma.gurushealth.ru

Olimetin (0limetinum). Комплекс препарат кој содржи 1 g од пеперминт масло 0.017 g, терпентин масло прочистен 0,0341 g, 0.025 g Ahearn масло, маслиново масло 0,9205 g, 0,0034 g на прочистена сулфур се применува за третирање и спречување на pochechnokame

Olimetin (0limetinum) .Kompleksny препарат кој содржи 1 g од пеперминт масло perechnoy0,017 g, терпентин масло прочистен 0,0341 g, airnogo0,025 g масло, маслиново масло 0,9205 g, 0,0034 сулфур третирани за лекување на g.Primenyayut и спречување на izhelchnokamennoy болести на бубрезите. Дејството се базира на antispasmodic, choleretic, диуретик и protivovospalitelnomsvoystvah некои етерични масла кои можат да придонесат othozhdeniyumelkih камења. Состав и начин на дејствување olimetinskhoden со странски агенти "Enatin"и "Rovatin" и"Rovahol"Кога има concrements да се земе 2 капсули 3 - 5 изолатор ден (пред јадење, металоиди - после јадење) - како профилактички мерка (по испуштање на concrements) - 1 капсула дневно techeniedlitelnogo vremeni.Protivopokazaniya: уринарни пореметувања, акутни и хронични гломерулонефритис, хепатитис, пептичен улцер zheludka.Forma на производот: капсули кои содржат 0,5 g производ, 12 vupakovke shtuk.Hranenie: суво, ладно, темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Масло панкреатитис може да биде панкреасот?Масло панкреатитис може да биде панкреасот?
Bronholitin (broncholytin). Bronholitin (Бугарија) е комбиниран препарат којшто содржи glaucine.…Bronholitin (broncholytin). Bronholitin (Бугарија) е комбиниран препарат којшто содржи glaucine.…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Аеросол "propomizol" (aerosolum "rropomisolum"). Интегрирано aerozolnvy пакет…Аеросол "propomizol" (aerosolum "rropomisolum"). Интегрирано aerozolnvy пакет…
Зеленчук сончогледово масло во панкреатитЗеленчук сончогледово масло во панкреатит
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Пеперминт листови (fo1ia menthae rireritae). Набрани листови на цветни фаза одгледува трајни нане…Пеперминт листови (fo1ia menthae rireritae). Набрани листови на цветни фаза одгледува трајни нане…
Lipofundin (lipofundinum) *. А маст емулзијата добиена од прочистен масло од соја емулзифициран со…Lipofundin (lipofundinum) *. А маст емулзијата добиена од прочистен масло од соја емулзифициран со…
Кедар нафта во панкреатитКедар нафта во панкреатит
Aekol (aesolum). Комплекс препарат кој содржи 100 ml на мрсна раствор од 1.04 g ретинол ацетат,…Aekol (aesolum). Комплекс препарат кој содржи 100 ml на мрсна раствор од 1.04 g ретинол ацетат,…
» » » Olimetin (0limetinum). Комплекс препарат кој содржи 1 g од пеперминт масло 0.017 g, терпентин масло прочистен 0,0341 g, 0.025 g Ahearn масло, маслиново масло 0,9205 g, 0,0034 g на прочистена сулфур се применува за третирање и спречување на pochechnokame