ma.GurusHealth.ru

Solimok (solimok). Домашни лекови слични во структурата и акција за soluranu. Содржи 46,3% од калиум цитрат, натриум цитрат 39% лимонска киселина 14,5%, 0,1925% шеќер и tartazina (боја) 0.075%

SOLIMOK (Solimok) .Otechestvenny дрога сличен во структурата и акција за soluranu. Содржи 46,3% од калиум цитрат, натриум цитрат 39% лимонска киселина 14,5%, 0,1925% шеќер и tartazina (боја) 0.075% .Pokazaniya за користење се исти како и за solurana (blemaren, magurlita), главно uratov.Prinimayut формирањето на 2,5 g на гранули наутро и попладне (по оброк) и 5 ​​gvecherom.Forma порака: во форма на гранули во темни стаклени шишиња po150 g во шишенце во пакет од шише 2.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Soluran (soluran) *. Лекот е сличен во структурата и акција за blemarenom. Се произведува во форма…Soluran (soluran) *. Лекот е сличен во структурата и акција за blemarenom. Се произведува во форма…
Bitiodin (bithiodinum). 3- (1-metilpiperidiliden) ди- (2-тиенил) метан цитрат: Синоними: antupex,…Bitiodin (bithiodinum). 3- (1-metilpiperidiliden) ди- (2-тиенил) метан цитрат: Синоними: antupex,…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Третманот на уролитијаза кај децата. препаратиТретманот на уролитијаза кај децата. препарати
Vitsein (viceinum). Комбиниран препарат кој содржи 0,2 g на цистеин, глутаминска киселина и глицин…Vitsein (viceinum). Комбиниран препарат кој содржи 0,2 g на цистеин, глутаминска киселина и глицин…
Laminarid (laminaridum). Вкупно производ добиен од морски алги. Се состои од мешавина на…Laminarid (laminaridum). Вкупно производ добиен од морски алги. Се состои од мешавина на…
Таблети "glyukosolan" (tabulettae "glucosolanum"). Покрај парентерална…Таблети "glyukosolan" (tabulettae "glucosolanum"). Покрај парентерална…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Butamirata цитрат (butamirate цитрат). 2- (2- (диетиламино) етоксиетил естер на 2-phenylbutyric…Butamirata цитрат (butamirate цитрат). 2- (2- (диетиламино) етоксиетил естер на 2-phenylbutyric…
» » » Solimok (solimok). Домашни лекови слични во структурата и акција за soluranu. Содржи 46,3% од калиум цитрат, натриум цитрат 39% лимонска киселина 14,5%, 0,1925% шеќер и tartazina (боја) 0.075%