ma.gurushealth.ru

Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина боја. Се состојат сув екстракт брош 0,0325 g, екстракт од билка конска опашка 0.015 g на сува, Goldenrod сув екстракт од 0.025 g, магнезиум фосфат od

ТАБЛЕТИ "MARELIN"(tabulettae "Marelinum" obductae) таблети на обложени сино. Soderzhatekstrakta брош сува 0,0325 g, од сув екстракт поле не travyhvoscha 0.015 g, Goldenrod екстракт suhogo0,025 g, магнезиум дихидроген фосфат 0,01 g, korglikona0,000125 g, kellinu 0,0025 g, 0.035 g на salicylamide и анти Okazyvayutspazmoliticheskoe . камења Sposobstvuyutothozhdeniyu бубрезите составен од калциум фосфат kaltsiyoksalatovi. Намалување или ублажување на болката кај пациенти со ренална kolike.Usilivayut диуреза. Кога алкална pH на урината е поместена во присуство на concrements kisluyustoronu.Pri да се земе 2 - 4 таблети 3 пати на ден орално (за храна) секој ден за 20 - ЛП dney.Lechenie втор курс со интервали од 1 - 1,5 mes.Dlya превенција на релапс по хируршко отстранување kamneyili ненамерно испуштање на пропишаните 2 таблети 3 пати дневно за 2 - 3 месеци. Ако е потребно kurslecheniya повторува по 4 - 6 mes.Bolnym со инфламаторни болести на гастроинтестиналниот дрога kishechnogotrakta на администрира по оброкот (dispepsicheskieyavleniya можно е и влошување на пептичен улцер) .Protivopokazaniya: акутна и хронична glomerulonefrit.Forma на производот: таблети во стаклени тегли на 120 shtuk.Hranenie: на суво, ладно и темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Antrasennin (antrasenninum). Хемиско прочистен екстракт од сена остава aquifolium (sassia…Antrasennin (antrasenninum). Хемиско прочистен екстракт од сена остава aquifolium (sassia…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Sinepres (sinepres). Комбинација таблети кои содржат 0.0006 g dihydroergotoxin метансулфонат (околу…Sinepres (sinepres). Комбинација таблети кои содржат 0.0006 g dihydroergotoxin метансулфонат (околу…
Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…
Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…
» » » Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина боја. Се состојат сув екстракт брош 0,0325 g, екстракт од билка конска опашка 0.015 g на сува, Goldenrod сув екстракт од 0.025 g, магнезиум фосфат od