ma.GurusHealth.ru

Senade (senade) *. Синоними: seneyd, seneyda. Препарат кој содржи сена остава antraglikozidy

Senado (Senade) * Синоними :. Seneyd, Seneyda.Preparat содржат antraglikozidy сена лисја. Произведен во боја videtabletok Браун, кој содржи 13,5 mg на калциумови соли на sennosides А и Б, што одговара на активноста на 0.6 g на Сена остава како poroshka.Prinimayut внатрешно пред оброк 1 таблета (обично во текот на ноќта). Ако доза без ефект се зголемува после неколку дена до 2 - 3 tabletok.Detyam 1 - 3 години пропишани со 1/2 таблета (опционално до 1 таблета), деца од 4 - 12 - 1 таблета (ако е потребно до 1,5 2 таблети ). На стол е нормализиран обично неколку дена по ослободувањето nachalapriema preparata.Forma на: таблети во пакет од 50 shtuk.Hranenie: на суво, ладно meste.Proizvoditsya во Indii.Glaksena (Glahena) *. Таблетите се слични во структурата и акција таблети "Senade". Дозирање и доза cm. Senade.Proizvoditsya во Indii.Nazvanie "Glaxo" - од Glaxo (име на компанијата), и Сена.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Kafiol (safiolum) комбинирана подготовка како брикети темно кафеава со жолти дамки (слика семиња…Kafiol (safiolum) комбинирана подготовка како брикети темно кафеава со жолти дамки (слика семиња…
Таблети "ferropleks" (ferropleh) *. Дражеј бела боја, кој содржи 0.05 g (50 mg), железо…Таблети "ferropleks" (ferropleh) *. Дражеј бела боја, кој содржи 0.05 g (50 mg), железо…
Panzinorm форте (ranzynorm форте) *. Комплекс ензим препарат кој содржи екстракт на слузокожата на…Panzinorm форте (ranzynorm форте) *. Комплекс ензим препарат кој содржи екстракт на слузокожата на…
Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…
Mukaltin (mucaltinum). А формулација која содржи мешавина на полисахариди (сува слуз) Трева бел…Mukaltin (mucaltinum). А формулација која содржи мешавина на полисахариди (сува слуз) Трева бел…
Сукралфат (sucralfat). основните алуминиум сол на сахароза octasulfate The. Синоними: alsukral,…Сукралфат (sucralfat). основните алуминиум сол на сахароза octasulfate The. Синоними: alsukral,…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Esflazid (aesflazidum). Подготовката на костен konskogo- содржат escin (од овошје) и износот на…Esflazid (aesflazidum). Подготовката на костен konskogo- содржат escin (од овошје) и износот на…
Antrasennin (antrasenninum). Хемиско прочистен екстракт од сена остава aquifolium (sassia…Antrasennin (antrasenninum). Хемиско прочистен екстракт од сена остава aquifolium (sassia…
» » » Senade (senade) *. Синоними: seneyd, seneyda. Препарат кој содржи сена остава antraglikozidy