ma.GurusHealth.ru

Таблети "Vikair" (tabulettae "vicairum"). Содржи основни бизмут нитрат 0.35g, основни магнезиум карбонат, 0,4 g натриум хидрогенкарбонат 0.2 g, ризом во прав и buckthorn кората (фино мелена) 0.025 g, одговараат во составот е ослободен

ТАБЛЕТИ "Vikair"(Tabulettae "Vicairum") .Soderzhat основните бизмут нитрат од 0.35 g магнезиум карбонат osnovnogo0,4 g, 0,2 g на натриум хидрогенкарбонат, и ризом прав buckthorn кора (ситно сецкан) 0,025 Pau состав одговараат на таблети произведено во странство "Rother".Pokazaniya за употреба и дозирање се исти како и за vikalina. Naznachayutposle храна (по 1 - 1,5 часа) 3 пати на ден. Полее со мала количина (1/4 чаша) vody.Tabletki брзо се скрши, се добро се поднесува, несакани ефекти nevyzyvayut. Исто како што во приемот на таблети "Vikalin"Cal okrashivaetsyav темно порака tsvet.FormaТАБЛЕТИ "Vikair" (Tabulettae "Vicairum"). Содржи основни бизмут нитрат 0.35g, основни магнезиум карбонат, 0,4 g натриум хидрогенкарбонат 0.2 g, ризом во прав и buckthorn кора (ситно сецкан) 0,025 g Во состав одговараат на таблети произведено во странство "Rother" - Медицински енциклопедија
Москва клиника | Петербург клиника | Промоции и понуди од клиниките
вашата област

Москва

  • консултации лекар
  • блогови


во близина
ТАБЛЕТИ "Vikair"(Tabulettae "Vicairum") .Soderzhat основните бизмут нитрат од 0.35 g магнезиум карбонат osnovnogo0,4 g, 0,2 g на натриум хидрогенкарбонат, и ризом прав buckthorn кора (ситно сецкан) 0,025 Pau состав одговараат на таблети произведено во странство "Rother".Pokazaniya за употреба и дозирање се исти како и за vikalina. Naznachayutposle храна (по 1 - 1,5 часа) 3 пати на ден. Полее со мала количина (1/4 чаша) vody.Tabletki брзо се скрши, се добро се поднесува, несакани ефекти nevyzyvayut. Исто како што во приемот на таблети "Vikalin"Cal okrashivaetsyav темно порака tsvet.Forma: во пакет од 1OO таблети.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Теобромин (theobrominum). 3,7-dimethylxanthine. Алкалоид извлечена од лушпи на какао семиња (semina…Теобромин (theobrominum). 3,7-dimethylxanthine. Алкалоид извлечена од лушпи на какао семиња (semina…
Таблети "teobiolong" (tabulettae "theobiolongum" 0,1). Теофилин таблети со…Таблети "teobiolong" (tabulettae "theobiolongum" 0,1). Теофилин таблети со…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "glyukosolan" (tabulettae "glucosolanum"). Покрај парентерална…Таблети "glyukosolan" (tabulettae "glucosolanum"). Покрај парентерална…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…
Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…
Таблети "amitetravit" обложена (tabulettae "amitetravitum" obductae). Таблети,…Таблети "amitetravit" обложена (tabulettae "amitetravitum" obductae). Таблети,…
Altsid (alcid). Во комбинација антацид. Таблети кои содржат 0.38 g на бизмут subnitrate, алуминиум…Altsid (alcid). Во комбинација антацид. Таблети кои содржат 0.38 g на бизмут subnitrate, алуминиум…
» » » Таблети "Vikair" (tabulettae "vicairum"). Содржи основни бизмут нитрат 0.35g, основни магнезиум карбонат, 0,4 g натриум хидрогенкарбонат 0.2 g, ризом во прав и buckthorn кората (фино мелена) 0.025 g, одговараат во составот е ослободен