ma.gurushealth.ru

Маст gliderinina (unguentum glyderinini). Gliderinin (18 degidroglitsirretovaya киселина) изолирани од екстракт од Тасев биле корен (cm. Тасев биле корен)

Маст GLIDERININA (Unguentum Glyderinini) .Gliderinin (18 degidroglitsirretovaya киселина) изолирани од екстракт од Тасев биле корен (cm. Тасев биле корен). Има анти iantiallergicheskimi svoystvami.Primenyayut уста кога неуродермитис, алергиски дерматитис, ekzeme.Nanosyat 2 пати на ден во тенок слој за 7 - 15 дена или повеќе во зависност од типот на болеста и на ефикасноста на терапија) .Maz контраиндициран во производство ekssudatsii.Forma појави: 1% и 2% жолтеникава маст со 25 g од портокал стаклени тегли или алуминиум tubah.Hranenie: на ладно, темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Слез корен (althaeae radices). Собраните есен или пролет, излупени плута слој и суво странични и…Слез корен (althaeae radices). Собраните есен или пролет, излупени плута слој и суво странични и…
Маст хепарин (unguentum nerarini). Состав: хепарин 2500 единици, anestezina 1 g на бензил естер на…Маст хепарин (unguentum nerarini). Состав: хепарин 2500 единици, anestezina 1 g на бензил естер на…
Плодови на пиперка struchkov0g0 (fructus sarsici). Зрели сушено овошје од Capsicum семиња.…Плодови на пиперка struchkov0g0 (fructus sarsici). Зрели сушено овошје од Capsicum семиња.…
Предизвикана сулфур (сулфур praecipitatum). Минута аморфен бледо жолта прав без мирис. Практично…Предизвикана сулфур (сулфур praecipitatum). Минута аморфен бледо жолта прав без мирис. Практично…
Маст kolhaminovaya 0,5% (unguentum colchamini 0,5%). Хомогена маса на светла боја крем со едвај…Маст kolhaminovaya 0,5% (unguentum colchamini 0,5%). Хомогена маса на светла боја крем со едвај…
Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…
Маст (unguentum). Масти содржат undecylenic киселина 10% цинк сол на undecylenic киселина 10%…Маст (unguentum). Масти содржат undecylenic киселина 10% цинк сол на undecylenic киселина 10%…
Di0ksikol (dioxycolum). Комбиниран препарат како маст (unguentum), се состои во 1OO g dioksidina 1…Di0ksikol (dioxycolum). Комбиниран препарат како маст (unguentum), се состои во 1OO g dioksidina 1…
Тасев биле корен (radices glysurrhizae). Синоними: Тасев биле корен, Radix liquiritiae. Собрани во…Тасев биле корен (radices glysurrhizae). Синоними: Тасев биле корен, Radix liquiritiae. Собрани во…
Маст "ungapiven" (unguentum "ungapiven"). Масти бели со сива или жолта боја.…Маст "ungapiven" (unguentum "ungapiven"). Масти бели со сива или жолта боја.…
» » » Маст gliderinina (unguentum glyderinini). Gliderinin (18 degidroglitsirretovaya киселина) изолирани од екстракт од Тасев биле корен (cm. Тасев биле корен)