ma.gurushealth.ru

Aminosteril (aminosteril) раствор на лево ротирачки изомери на амино киселини за парентерална исхрана. Произведени од различни компании со дополнителни симболи: amiosteril Aminosteril II-III-Aminosteril ke 10% Aminosteril L-600 L-800, итн, се различни

Aminosteril (Aminosteril) раствор од лево ротирачки изомери на амино киселини за различни фирми parenteralnogopitaniya.Vypuskaetsya со дополнителни симболи: Amiosteril II-Aminosteril III-Aminosteril KE 10% Aminosteril L-600 и L-800, итн-тие се разликуваат во вкупната содржина на амино киселини и sootetstvenno - од страна на вкупна содржина на азот и индикатор протеин на содржина doolnitelnomu на адитиви (сорбитол, витамини, итн). Индикации за употреба во основа се исти како и за други rastvoov амино киселини за парентерална исхрана. Администрира интравенски - kaelno.FORMA СТАТИИ: Пациентите во 500 и 1000 ml.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Neframin (nephramin) *. A раствор на амино киселини за парентерална исхрана, првенствено се користи…Neframin (nephramin) *. A раствор на амино киселини за парентерална исхрана, првенствено се користи…
Infuzamin (infusaminum). Изготвено од киселина хидролиза на длабока човечка крв протеини со…Infuzamin (infusaminum). Изготвено од киселина хидролиза на длабока човечка крв протеини со…
Zhelatinol (gelatinolum). 8% колоиден раствор беше делумно проголтана храна желатин во изотоничен…Zhelatinol (gelatinolum). 8% колоиден раствор беше делумно проголтана храна желатин во изотоничен…
Во голем број на патолошки состојби (езофагус опструкција, нарушена апсорпција од цревата, тешка…Во голем број на патолошки состојби (езофагус опструкција, нарушена апсорпција од цревата, тешка…
Полиамин (rolyaminum). Воден раствор кој содржи 13 l-амино киселини (аланин, аргинин, валин,…Полиамин (rolyaminum). Воден раствор кој содржи 13 l-амино киселини (аланин, аргинин, валин,…
Amikin (amikinum). Подготовката добиени од страна на киселина хидролиза на протеинот длабоко…Amikin (amikinum). Подготовката добиени од страна на киселина хидролиза на протеинот длабоко…
Cere (serebrolysinum) *. Ослободени од протеини хидролизат мозокот супстанција. Тоа содржи амино…Cere (serebrolysinum) *. Ослободени од протеини хидролизат мозокот супстанција. Тоа содржи амино…
Fibrinosol (fibrinosolum). Е производ добиен со делумна хидролиза на фибрин крвта на говеда и…Fibrinosol (fibrinosolum). Е производ добиен со делумна хидролиза на фибрин крвта на говеда и…
Хидролизат ka3eina (hidrolysatum caseini). Производот е добиен од страна на киселина хидролиза на…Хидролизат ka3eina (hidrolysatum caseini). Производот е добиен од страна на киселина хидролиза на…
Aminokrovin (aminocrovinum). Подготовката добиени од страна на киселина хидролиза на протеини на…Aminokrovin (aminocrovinum). Подготовката добиени од страна на киселина хидролиза на протеини на…
» » » Aminosteril (aminosteril) раствор на лево ротирачки изомери на амино киселини за парентерална исхрана. Произведени од различни компании со дополнителни симболи: amiosteril Aminosteril II-III-Aminosteril ke 10% Aminosteril L-600 L-800, итн, се различни