ma.GurusHealth.ru

Essaven гел (essaven). На гел кој содржи 100 g escin 1 r хепарин натриум сол 10 000 ме- фосфолипиди, незаситени масни киселини (линолова, линоленска, олеинска киселина), етил алкохол. Се користи во кршење на венската циркулација: проширени стр

ESSAVEN-гел (Essaven) .Gel содржи 100 g escin 1 r хепарин натриум сол 10 000 ME-фосфолипиди, незаситени масни киселини (линолова, линоленска, олеинска киселина), една etilovyy.Primenyayut алкохол во заболувања на венската циркулација: проширени вени rasshienii , воспаление на површните вени, отоци, модринки, sprains, спортски повреди и слично. p.Na погодени области гел тенок слој се нанесува 2-3 пати на den.Pri дрога во ретки случаи реакција allergichesie кожата. Не им овозможи на гел на мукозните мембрани (можно иритирачки ефект на алкохол) издаде на форма: во цевки од 40 g.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Рибино масло го намалува ризикот од рак на дојкаРибино масло го намалува ризикот од рак на дојка
Свеќи и Aescusan капки во третман на хемороидиСвеќи и Aescusan капки во третман на хемороиди
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Орев, дланка, праска опис на основните суштински MacelОрев, дланка, праска опис на основните суштински Macel
Anavenol (anavenol) *. Комбиниран препарат како дражеи содржат esculin (во близина на акција на…Anavenol (anavenol) *. Комбиниран препарат како дражеи содржат esculin (во близина на акција на…
Какао, невен, шеа опис на основните суштински MacelКакао, невен, шеа опис на основните суштински Macel
Чувствителна кожа и козметикаЧувствителна кожа и козметика
Метаболизмот на мастите во телото. Транспорт на липидиМетаболизмот на мастите во телото. Транспорт на липиди
Castor, кокос, пченка опис на основните суштински MacelCastor, кокос, пченка опис на основните суштински Macel
Reparil (reparil) *. Reparil (името на компанијата на дрога "madaus АГ")…Reparil (reparil) *. Reparil (името на компанијата на дрога "madaus АГ")…
» » » Essaven гел (essaven). На гел кој содржи 100 g escin 1 r хепарин натриум сол 10 000 ме- фосфолипиди, незаситени масни киселини (линолова, линоленска, олеинска киселина), етил алкохол. Се користи во кршење на венската циркулација: проширени стр