ma.gurushealth.ru

Високо прочистен свињи инсулин микрони (monocomponent). Подготвени од свински панкреасот жлезди. Бел кристален прав

На високо прочистен свинска инсулин МК (monocomponent) Подготвено од свински панкреасот жлезди. Белата melkokristallicheskiyporoshok. Monosuinsulin МК (Monosuinsulinum МС). Беше подготвен од високо прочистен insulinasvinogo MC. Безбоен транспарентна течност. Okazyvatsya брз и краток хипогликемични ефект. Внесете го хиподермисот или интрамускулно. Хипогликемични акција започнува cherez15-20 минути по инјекцијата, достигнувајќи максимум 2 часа, prodolzhaetsya6-7 апликација ch.Usloviya, мерки на претпазливост, контраиндикации takiezhe како и за други кратко-делувачки инсулин препарати (види белешки во прилог на дел.) БРОЈ Обликот: херметички flakoah запечатени со гумен 5 и 10 ml (со активност на 40 единици по 1 ml) .HRANENIE: Листа B. во темно место на температура од + 1 до + 10 ° C. Замрзнување не е дозволено.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Инсулин semilong QMS. На суспензијата е бело. На стои на кашата населуваИнсулин semilong QMS. На суспензијата е бело. На стои на кашата населува
Свинска панкреасотСвинска панкреасот
Antrasennin (antrasenninum). Хемиско прочистен екстракт од сена остава aquifolium (sassia…Antrasennin (antrasenninum). Хемиско прочистен екстракт од сена остава aquifolium (sassia…
Инсулин суспензија протамин цинк (IOTWS). На суспензија на инсулин-протамин (SIP)Инсулин суспензија протамин цинк (IOTWS). На суспензија на инсулин-протамин (SIP)
Lipofundin (lipofundinum) *. А маст емулзијата добиена од прочистен масло од соја емулзифициран со…Lipofundin (lipofundinum) *. А маст емулзијата добиена од прочистен масло од соја емулзифициран со…
Лечење на хиперинсулинизам и insulomaЛечење на хиперинсулинизам и insuloma
Домашни инсулински препарати. Антидијабетици butamidДомашни инсулински препарати. Антидијабетици butamid
Хипогликемични агенсиХипогликемични агенси
Затворач (затворач) прочистен a-интерферон добиени од Број на крв (со течна храна биосинтетско…Затворач (затворач) прочистен a-интерферон добиени од Број на крв (со течна храна биосинтетско…
» » » Високо прочистен свињи инсулин микрони (monocomponent). Подготвени од свински панкреасот жлезди. Бел кристален прав