ma.GurusHealth.ru

Protab (protab). Таблети кои содржат 0,3 g на магнезиум хидроксид и алуминиум хидроксид со додавање metilpoliksila (цврста). Во однос на составот, акција и упатства за користење во близина maaloksu, gastalu и други слични лекови

PROTAB (Protab) таблети кои содржат 0,3 g на алуминиум хидроксид и магнезиум оксид sdobavleniem metilpoliksila (цврста) .po состав, акција и индикации за користење во близина на Maalox, и други слични Gastalu preparatam.Prinimayut 1-2 таблети 3-4 (5-6) пати на ден (во chislepered спиење) Таблети џвакаат или да се одржи во устата до целосно распаѓање.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Прва помош за gipermagneziemiiПрва помош за gipermagneziemii
Таблети "kaferid" (tabulettae "saferidum"). Се состојат железо оксид (ii) 0,1…Таблети "kaferid" (tabulettae "saferidum"). Се состојат железо оксид (ii) 0,1…
Almagel (Almagel) *. Комбиниран препарат по 5 ml од кои содржат 4.75 ml од специјално подготвени…Almagel (Almagel) *. Комбиниран препарат по 5 ml од кои содржат 4.75 ml од специјално подготвени…
Сукралфат (sucralfat). основните алуминиум сол на сахароза octasulfate The. Синоними: alsukral,…Сукралфат (sucralfat). основните алуминиум сол на сахароза octasulfate The. Синоними: alsukral,…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Alyumag (alumag). Таблети кои содржат алуминиум хидроксид и магнезиум хидрохлорид 0,2 g на…Alyumag (alumag). Таблети кои содржат алуминиум хидроксид и магнезиум хидрохлорид 0,2 g на…
Примена Maalox гастритисПримена Maalox гастритис
Maalox (maalox). (Од зборови: магнезиум, алуминиум хидроксид). подготовка Комбинација во форма на…Maalox (maalox). (Од зборови: магнезиум, алуминиум хидроксид). подготовка Комбинација во форма на…
Cernilton (sernilton) *. Таблети кои содржат екстракт од полен на одредени растенија, произведени…Cernilton (sernilton) *. Таблети кои содржат екстракт од полен на одредени растенија, произведени…
Нео-intestopan (neointestopan). Колоиден алуминиум / магнезиум силикати (attapulgite). Таа има…Нео-intestopan (neointestopan). Колоиден алуминиум / магнезиум силикати (attapulgite). Таа има…
» » » Protab (protab). Таблети кои содржат 0,3 g на магнезиум хидроксид и алуминиум хидроксид со додавање metilpoliksila (цврста). Во однос на составот, акција и упатства за користење во близина maaloksu, gastalu и други слични лекови