ma.GurusHealth.ru

Tsimezol (cimesolum). Комбиниран аеросол формулација која содржи tsiminal (1 g), trimekain (4 g), оксидира целулоза во прав (2.5 g), диметилсулфоксид (1,5 g), и други компоненти на гориво и фреон-12. Лекот е ослободен од цилиндар како бел

TSIMEZOL (Cimesolum) .Kombinirovanny аеросол формулација која содржи tsiminal (1 g), trimekain (4 g), оксидира целулоза во прав (2.5 g), диметилсулфоксид (1,5 g), и други компоненти и halocarbon гориво произведени 12.Preparat на балон во форма на стабилна бела peny.Primenyayut уста за лекување и превенција на септички компликации pripovrezhdeniyah меките ткива, трофички чирови, bedsores, изгореници и IIstepeney јас et al. Таа има истовремено deystvie.Nanosyat аналгетик дрога на површината на кожата со притискање golovkuraspylitelya. 1 - 2 се одвои 20 -40 cm 3 пена (2 - 4 g производ). Може да се примени на пена на газа, а потоа се стави на рана и да се направи завој. Преливи со примена на на аеросолна пена произведени по 1 - 2 од 3 дена до granulyatsiy.Forma порака: во аеросол контејнери кои содржат 60 g на дрога, sklapanom континуирано deystviya.Hranenie на температура не повисока од +35 C. ognya- predohranyatot подалеку од директна сончева и механички оштетувања.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Tsiminal (ciminalum). Пара-нитро-a-chlorocinnamic алдехид. Светло жолта кристален правTsiminal (ciminalum). Пара-нитро-a-chlorocinnamic алдехид. Светло жолта кристален прав
Terrilitina (terrilytinum). протеолитички акција подготовка, која отпадните производи на калап габа…Terrilitina (terrilytinum). протеолитички акција подготовка, која отпадните производи на калап габа…
Profezim (rrofezimum). Протеолитички ензим подготовка (protosubtilin), која е комплекс од протеази…Profezim (rrofezimum). Протеолитички ензим подготовка (protosubtilin), која е комплекс од протеази…
Vinylinum. Мелем Shostakovskiy (VI-nylinum. Balzamum schostakowsky)Vinylinum. Мелем Shostakovskiy (VI-nylinum. Balzamum schostakowsky)
Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…
SULSENA (sulsenum). Селен дисулфид. Тенок аморфни во прав е жолто-портокаловаSULSENA (sulsenum). Селен дисулфид. Тенок аморфни во прав е жолто-портокалова
Polyphepanum (rolyphepanum). Подготовката добиени со преработка на производот од лигнин хидролиза…Polyphepanum (rolyphepanum). Подготовката добиени со преработка на производот од лигнин хидролиза…
Ипратропиум бромид (irratropium бромид) *. Кватернерни Дериват на атропин (бромид) се состои од…Ипратропиум бромид (irratropium бромид) *. Кватернерни Дериват на атропин (бромид) се состои од…
Hinofungin (chinofungin). Прашок кој содржи една антифунгални лекови tolnaftate (tolnaftat)…Hinofungin (chinofungin). Прашок кој содржи една антифунгални лекови tolnaftate (tolnaftat)…
Olazol (olasolum). Комбиниран аеросол формулација, која се состои од морето buckthorn масло,…Olazol (olasolum). Комбиниран аеросол формулација, која се состои од морето buckthorn масло,…
» » » Tsimezol (cimesolum). Комбиниран аеросол формулација која содржи tsiminal (1 g), trimekain (4 g), оксидира целулоза во прав (2.5 g), диметилсулфоксид (1,5 g), и други компоненти на гориво и фреон-12. Лекот е ослободен од цилиндар како бел