ma.GurusHealth.ru

Mikoseptin (mycoseptin). Масти кои содржат околу 5% undecylenic киселина и 20% цинк сол на undecylenic киселина, и маст база за да се 1OO%. Индикации за употреба се исти како и за tsinkundana

Mikoseptin (Mycoseptin) .Maz содржи околу 5% undecylenic киселина и 20% цинк soliundetsilenovoy киселина и маст база до 1OO% .Pokazaniya за користење се исти како и за tsinkundana. Тоа може да се користи, како и tsinkundan, во форма на триење или маста се нанесува на завој inakladyvayut за погодените сајтови. Завој менува секој ден. Погодени kozhupredvaritelno мијат со топла вода. Во текот на третманот 2 до 6 ned.Profilakticheski назначи mikoseptin 1 - 2 пати nedelyu.Forma ослободување: во цевки на 30 g
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Меркур маст сива (unguentum hydrargyri cinereum). Се состои од жива масти концентрирани, безводен…Меркур маст сива (unguentum hydrargyri cinereum). Се состои од жива масти концентрирани, безводен…
Solimok (solimok). Домашни лекови слични во структурата и акција за soluranu. Содржи 46,3% од…Solimok (solimok). Домашни лекови слични во структурата и акција за soluranu. Содржи 46,3% од…
Лекови кои се користат за габични болести и алергии. почнувајќи со препарати "m"Лекови кои се користат за габични болести и алергии. почнувајќи со препарати "m"
Маст хепарин (unguentum nerarini). Состав: хепарин 2500 единици, anestezina 1 g на бензил естер на…Маст хепарин (unguentum nerarini). Состав: хепарин 2500 единици, anestezina 1 g на бензил естер на…
Маст "Finalgon" (unguentum "Finalgon") *. Безбоен (или жолто-кафеава боја) маст…Маст "Finalgon" (unguentum "Finalgon") *. Безбоен (или жолто-кафеава боја) маст…
Mikozolon (mycosolon) комбиниран препарат (маст) содржи миконазол (0.3 g) и анти-воспалителни…Mikozolon (mycosolon) комбиниран препарат (маст) содржи миконазол (0.3 g) и анти-воспалителни…
Маст kolhaminovaya 0,5% (unguentum colchamini 0,5%). Хомогена маса на светла боја крем со едвај…Маст kolhaminovaya 0,5% (unguentum colchamini 0,5%). Хомогена маса на светла боја крем со едвај…
Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…
Маст (unguentum). Масти содржат undecylenic киселина 10% цинк сол на undecylenic киселина 10%…Маст (unguentum). Масти содржат undecylenic киселина 10% цинк сол на undecylenic киселина 10%…
Lipamid (lipamidum). Липоична киселина амид. Кристален прав од светло жолта бојаLipamid (lipamidum). Липоична киселина амид. Кристален прав од светло жолта боја
» » » Mikoseptin (mycoseptin). Масти кои содржат околу 5% undecylenic киселина и 20% цинк сол на undecylenic киселина, и маст база за да се 1OO%. Индикации за употреба се исти како и за tsinkundana