ma.gurushealth.ru

Маст> (unguentum). Маст на зеленикаво-сина боја, со карактеристичен мирис. Состав: undecylenic киселина и бакар undecylenate, 8%, p-хлорофенил глицерол етер 4% маст база за да се 100%

маст <<УНДЕЦИН>>(Unguentum ) .Maz зеленикаво-сина боја со карактеристична zapahom.Sostav: undecylenic киселина и бакар undecylenate, 8%, p-хлорофенил глицерол етер 4% маст база за да се 100% .Pokazaniya и метод на користење се исти како и за производство tsinkundana.Forma: во стаклени тегли со пластични капаци 25 g.Hranenie: на ладно место во цврсто затворени конзерви.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Маст "propotseum" (unguentum "rropoceum"). Содржи 10% прополис екстракт дебела,…Маст "propotseum" (unguentum "rropoceum"). Содржи 10% прополис екстракт дебела,…
Oktitsil (octicylum). 2-oktiltsiklopropankarbonovaya киселина. Слатка, транспарентен, безбоен или…Oktitsil (octicylum). 2-oktiltsiklopropankarbonovaya киселина. Слатка, транспарентен, безбоен или…
Маст хепарин (unguentum nerarini). Состав: хепарин 2500 единици, anestezina 1 g на бензил естер на…Маст хепарин (unguentum nerarini). Состав: хепарин 2500 единици, anestezina 1 g на бензил естер на…
Маст "Finalgon" (unguentum "Finalgon") *. Безбоен (или жолто-кафеава боја) маст…Маст "Finalgon" (unguentum "Finalgon") *. Безбоен (или жолто-кафеава боја) маст…
Предизвикана сулфур (сулфур praecipitatum). Минута аморфен бледо жолта прав без мирис. Практично…Предизвикана сулфур (сулфур praecipitatum). Минута аморфен бледо жолта прав без мирис. Практично…
Маст kolhaminovaya 0,5% (unguentum colchamini 0,5%). Хомогена маса на светла боја крем со едвај…Маст kolhaminovaya 0,5% (unguentum colchamini 0,5%). Хомогена маса на светла боја крем со едвај…
Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Маст (unguentum). Масти содржат undecylenic киселина 10% цинк сол на undecylenic киселина 10%…Маст (unguentum). Масти содржат undecylenic киселина 10% цинк сол на undecylenic киселина 10%…
Di0ksikol (dioxycolum). Комбиниран препарат како маст (unguentum), се состои во 1OO g dioksidina 1…Di0ksikol (dioxycolum). Комбиниран препарат како маст (unguentum), се состои во 1OO g dioksidina 1…
» » » Маст> (unguentum). Маст на зеленикаво-сина боја, со карактеристичен мирис. Состав: undecylenic киселина и бакар undecylenate, 8%, p-хлорофенил глицерол етер 4% маст база за да се 100%