ma.GurusHealth.ru

Mikozolon (mycosolon) комбиниран препарат (маст) содржи миконазол (0.3 g) и анти-воспалителни кортикостероид deperzolon (mazipredon), или 21-деокси-21- (4-метил-пиперазино) -prednizolon (37,5 mg) во маст основа. Аплицирајте на mikozolon на

MIKOZOLON (Mycosolon) во комбинација дрога (маст) содржи миконазол (0.3 g) и анти-воспалителни кортикостероид deperzolon (Mazipredon), или 21-деокси-21- (4-метил-пиперазино) -prednizolon (37,5 mg) во маст osnove.Primenyayut mikozolon во лезии на кожата и ноктите dermatomitsetami придружуван од воспалителни феномени. Маста е ефикасен во ssuperinfektsiey микоза предизвикани од грам bakteriyami.Nanosyat 1-2 пати на ден за да на површината под влијание или да се применат завои videokklyuzionnoy. Во текот на третманот е обично 2-6 ned.Forma отпуштете го: во цевки од 15 g.Hranenie: излади meste.Proizvoditsya во Унгарија.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Маст хепарин (unguentum nerarini). Состав: хепарин 2500 единици, anestezina 1 g на бензил естер на…Маст хепарин (unguentum nerarini). Состав: хепарин 2500 единици, anestezina 1 g на бензил естер на…
Dermozolon (dermosolon). Жолта маст која содржи 3% на 5-хлоро-7-јодо-8-hydroxyquinoline и 5%…Dermozolon (dermosolon). Жолта маст која содржи 3% на 5-хлоро-7-јодо-8-hydroxyquinoline и 5%…
Еритразма-површина psevdomikoz. Vozbuditel- Corynebacterium minutissimum. Тоа влијае на горниот дел…Еритразма-површина psevdomikoz. Vozbuditel- Corynebacterium minutissimum. Тоа влијае на горниот дел…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…
Apizartron нови (arisartron Neu) *. Миро е off-бело или бела боја. Содржи 1OO грама на пчела отров…Apizartron нови (arisartron Neu) *. Миро е off-бело или бела боја. Содржи 1OO грама на пчела отров…
Naftifine (naftifine) (д) -N-cinnamyl-N-метил-1-naphthalenemethylamine, или (д)…Naftifine (naftifine) (д) -N-cinnamyl-N-метил-1-naphthalenemethylamine, или (д)…
Di0ksikol (dioxycolum). Комбиниран препарат како маст (unguentum), се состои во 1OO g dioksidina 1…Di0ksikol (dioxycolum). Комбиниран препарат како маст (unguentum), се состои во 1OO g dioksidina 1…
Маст "psoriasin" (ungentum "rsoriasinum"). Маст содржи dihlordietilsulfida…Маст "psoriasin" (ungentum "rsoriasinum"). Маст содржи dihlordietilsulfida…
» » » Mikozolon (mycosolon) комбиниран препарат (маст) содржи миконазол (0.3 g) и анти-воспалителни кортикостероид deperzolon (mazipredon), или 21-деокси-21- (4-метил-пиперазино) -prednizolon (37,5 mg) во маст основа. Аплицирајте на mikozolon на