ma.gurushealth.ru

Megosin (megosinum). 1,1`, 6,6-tetrahydroxy-5,5`-диизопропил-3,3`-диметил-7,7`, 8,8`-диоксо-dimetiliminoetansulfokisloty динатриум-2,2`-dinaftalina. Аморфни прав од жолта до темно жолта боја и зеленкаста нијанса

MEGOSIN (Megosinum) .1,1`, 6,6-tetraoxa-5,5`-диизопропил-3,3`-диметил-7,7`, 8,8`-диоксо-dimetiliminoetansulfokisloty динатриум-2,2` -dinaftalina.Amorfny прав од жолта до темно жолта боја со zelenovatymottenkom. Затемнува светлината. Многу малку растворлив во вода и spirte.Primenyayut уста како маст во херпетични болести kozhi.Nanosyat тенок слој на погодената област три пати на ден techenie4 - 6 dney.Forma на производот: 3% маст 10 g банки портокал stekla.Hranenie: на ладно, темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
EtOH (aethonium). 1,2-етилен-бис- (N-диметил-karbdetsiloksimetil) амониум дихлорид. На бел…EtOH (aethonium). 1,2-етилен-бис- (N-диметил-karbdetsiloksimetil) амониум дихлорид. На бел…
Batriden (vatridenum).…Batriden (vatridenum).…
Gossypol (gossypolum). 2,2`-ди (1,6,7-трихидрокси-s-метил-5-изопропил-8-naphthaldehyde).…Gossypol (gossypolum). 2,2`-ди (1,6,7-трихидрокси-s-метил-5-изопропил-8-naphthaldehyde).…
Adonizid сува (adonisidum siccum). Аморфен прав е кафеаво-жолта боја, горчлив вкус. Лесно…Adonizid сува (adonisidum siccum). Аморфен прав е кафеаво-жолта боја, горчлив вкус. Лесно…
Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…
Lipamid (lipamidum). Липоична киселина амид. Кристален прав од светло жолта бојаLipamid (lipamidum). Липоична киселина амид. Кристален прав од светло жолта боја
Di0ksikol (dioxycolum). Комбиниран препарат како маст (unguentum), се состои во 1OO g dioksidina 1…Di0ksikol (dioxycolum). Комбиниран препарат како маст (unguentum), се состои во 1OO g dioksidina 1…
Difezil (diphezylum). N- (б-феноксиетил) -N, N-диметил-N- (2-хидрокси-3-ацетил-5-хлоробензил)…Difezil (diphezylum). N- (б-феноксиетил) -N, N-диметил-N- (2-хидрокси-3-ацетил-5-хлоробензил)…
Alpizarin (alpisarinum). фабрика за подготовка, има антивирусно дејство. Излегувај од трева kopeck…Alpizarin (alpisarinum). фабрика за подготовка, има антивирусно дејство. Излегувај од трева kopeck…
Маст "ungapiven" (unguentum "ungapiven"). Масти бели со сива или жолта боја.…Маст "ungapiven" (unguentum "ungapiven"). Масти бели со сива или жолта боја.…
» » » Megosin (megosinum). 1,1`, 6,6-tetrahydroxy-5,5`-диизопропил-3,3`-диметил-7,7`, 8,8`-диоксо-dimetiliminoetansulfokisloty динатриум-2,2`-dinaftalina. Аморфни прав од жолта до темно жолта боја и зеленкаста нијанса