ma.gurushealth.ru

Vulnuzan (vulnusan) *. Масти содржи екстракт од кралицата Поморие Бугарија 12 g сол езера, 35 g на рицинусово масло, ланолин 15 g, вода до 100 ml. Чисти површината и забрзување на исцелување на септички рани, фрактури (анусот)

VULNUZAN (Vulnusan) *. На маст која содржи екстракт од мајката алкохол Поморие сол ozerBolgarii 12 g, 35 g на рицинусово масло, ланолин 15 g, вода до 100 ml.Sposobstvuet прочистување и да се забрза заздравувањето на гноен рани површина, пукнатини (анусот) и dr.Nanosyat тенок слој директно на раната или газа надредениот на површината на кожата. Во раните денови на маст се применуваат секојдневно воспаление posleischeznoveniya - преку ослободување den.Forma: во цевки од 45 g.Proizvoditsya во Бугарија.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Меркур маст сива (unguentum hydrargyri cinereum). Се состои од жива масти концентрирани, безводен…Меркур маст сива (unguentum hydrargyri cinereum). Се состои од жива масти концентрирани, безводен…
Urolesan (urolesanum). Состав: 8 g на бор масло, масло од пеперминт 2 g, 11 g на рицинусово масло,…Urolesan (urolesanum). Состав: 8 g на бор масло, масло од пеперминт 2 g, 11 g на рицинусово масло,…
Gramicidin (gramicidinum). Gramicidin (Gramicidin S) е антибиотик, бактериостатски и бактерицидна…Gramicidin (gramicidinum). Gramicidin (Gramicidin S) е антибиотик, бактериостатски и бактерицидна…
Маст "propotseum" (unguentum "rropoceum"). Содржи 10% прополис екстракт дебела,…Маст "propotseum" (unguentum "rropoceum"). Содржи 10% прополис екстракт дебела,…
Плодови на пиперка struchkov0g0 (fructus sarsici). Зрели сушено овошје од Capsicum семиња.…Плодови на пиперка struchkov0g0 (fructus sarsici). Зрели сушено овошје од Capsicum семиња.…
Dermozolon (dermosolon). Жолта маст која содржи 3% на 5-хлоро-7-јодо-8-hydroxyquinoline и 5%…Dermozolon (dermosolon). Жолта маст која содржи 3% на 5-хлоро-7-јодо-8-hydroxyquinoline и 5%…
Bronholitin (broncholytin). Bronholitin (Бугарија) е комбиниран препарат којшто содржи glaucine.…Bronholitin (broncholytin). Bronholitin (Бугарија) е комбиниран препарат којшто содржи glaucine.…
Mikozolon (mycosolon) комбиниран препарат (маст) содржи миконазол (0.3 g) и анти-воспалителни…Mikozolon (mycosolon) комбиниран препарат (маст) содржи миконазол (0.3 g) и анти-воспалителни…
Tsigerol (sugerolum). 4,8 (+) dl-2-циклохексил-5,9-dimetilkaprinovaya киселина. Транспарентен мрсна…Tsigerol (sugerolum). 4,8 (+) dl-2-циклохексил-5,9-dimetilkaprinovaya киселина. Транспарентен мрсна…
Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…Asperaza (asperasa). Протеолитички ензим подготовка. Аморфна во прав на светло-кафена нијанса со…
» » » Vulnuzan (vulnusan) *. Масти содржи екстракт од кралицата Поморие Бугарија 12 g сол езера, 35 g на рицинусово масло, ланолин 15 g, вода до 100 ml. Чисти површината и забрзување на исцелување на септички рани, фрактури (анусот)