ma.GurusHealth.ru

Течен екстракт од Алое (ehtractum алој fluidum). На воден екстракт од кршен конзервирана алое остава за орална администрација. Транспарентна течност од светло жолта до црвеникаво-жолта боја, горчлив вкус

ТЕЧНОСТ Алое екстракт (Ehtractum алој fluidum) .Vodny конзервирана екстракт беше уништен алое лист да priemavnutr.Prozrachnaya течност од светло жолта до црвена жолта, gorkayana vkus.Pokazaniya за употреба се исти како и за течен екстракт на алое dlyainektsy на. Земете 1 лажиче 3 пати на ден. Lecheniya30 курс - 45 дена. Во текот на годината, 3 - 4 kursa.Forma порака: во ампули од 100 ml.Hranenie: во нормални услови.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
FIBS (од почетните букви на презимињата на авторите на подготовка :. академик В.П.FIBS (од почетните букви на презимињата на авторите на подготовка :. академик В.П.
Маст "propotseum" (unguentum "rropoceum"). Содржи 10% прополис екстракт дебела,…Маст "propotseum" (unguentum "rropoceum"). Содржи 10% прополис екстракт дебела,…
Leuzea течен екстракт (extractum leuzeae fluidum). Алкохол (70% алкохол) екстракт (1: 1) на ризоми…Leuzea течен екстракт (extractum leuzeae fluidum). Алкохол (70% алкохол) екстракт (1: 1) на ризоми…
Стахиј bukvitsetsvetnogo екстракт (extractum stachydis betonicaeflorae fluidum). На екстракт (1: 1)…Стахиј bukvitsetsvetnogo екстракт (extractum stachydis betonicaeflorae fluidum). На екстракт (1: 1)…
Holosas (cholosasum). A сируп направени од кондензирано воден екстракт од шипка и шеќер. Сладникав…Holosas (cholosasum). A сируп направени од кондензирано воден екстракт од шипка и шеќер. Сладникав…
Сируп алое со железо (sirupus алој cum феро). Состав: обоени хлорид кој содржи 20% железо и 135 g…Сируп алое со железо (sirupus алој cum феро). Состав: обоени хлорид кој содржи 20% железо и 135 g…
Плацентата екстракт за инјектирање (extractum плацентата про injectionibus). На воден екстракт на…Плацентата екстракт за инјектирање (extractum плацентата про injectionibus). На воден екстракт на…
Torfot (torfotum). Производ тресет дестилат (од одредени области со одредени параметри).…Torfot (torfotum). Производ тресет дестилат (од одредени области со одредени параметри).…
Pantocrine (rantocrinum). екстракт течност алкохол-вода (50% алкохол) од neokostenelyh рогови…Pantocrine (rantocrinum). екстракт течност алкохол-вода (50% алкохол) од neokostenelyh рогови…
Мајчина душица билка (nerba thymi serpylli). "Bogorodskaya трева." Собрани во текот на…Мајчина душица билка (nerba thymi serpylli). "Bogorodskaya трева." Собрани во текот на…
» » » Течен екстракт од Алое (ehtractum алој fluidum). На воден екстракт од кршен конзервирана алое остава за орална администрација. Транспарентна течност од светло жолта до црвеникаво-жолта боја, горчлив вкус