ma.GurusHealth.ru

Алое сок (succus алој). Состав: лист сок од свежо поврзувани (или "деца") Алое 80 ml етил алкохол 95 ml 20%, Hlorobutanolgidrat 0,5%. Малку матна течност од светло портокалова боја, горчлив вкус

Алое сок (Succus алој) Состав на: сок од свежо поврзувани листови (или "деца") Алое 80 ml етил алкохол 95 ml 20%, 0,5% Hlorobutanolgidrat .Apply мала количина матна течност од светло портокалова боја, горчлив вкус. Podvliyaniem светлина и воздух temneet.Primenyayut уста како лосион или наводнување во gnoynyhran третман, изгореници, инфламаторни заболувања kozhi.Vnutr пропишана за гастритис, гастроентеритис, ентероколитис, zaporahpo 1 лажичка 2 - 3 пати на ден за 20 - 30 минути пред јадење. во текот на третманот од 15 - 30 dney.Forma прашање во шишиња од 100 ml.Hranenie: на ладно, темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Rotokan (rotosanum) мешавина на течни екстракти од камилица, невен (calendula) и равнец во сооднос…Rotokan (rotosanum) мешавина на течни екстракти од камилица, невен (calendula) и равнец во сооднос…
Rekutan (recutanum). екстракт вода-алкохол од камилица цвеќиња. Течни темно кафеава боја со…Rekutan (recutanum). екстракт вода-алкохол од камилица цвеќиња. Течни темно кафеава боја со…
Гастричниот сок е природен (succus gastricus Naturalis). Природни желудникот сок. Добиени од здрави…Гастричниот сок е природен (succus gastricus Naturalis). Природни желудникот сок. Добиени од здрави…
Tsigerol (sugerolum). 4,8 (+) dl-2-циклохексил-5,9-dimetilkaprinovaya киселина. Транспарентен мрсна…Tsigerol (sugerolum). 4,8 (+) dl-2-циклохексил-5,9-dimetilkaprinovaya киселина. Транспарентен мрсна…
Алое панкреатитис, третман на панкреасот сок својатаАлое панкреатитис, третман на панкреасот сок својата
Сируп алое со железо (sirupus алој cum феро). Состав: обоени хлорид кој содржи 20% железо и 135 g…Сируп алое со железо (sirupus алој cum феро). Состав: обоени хлорид кој содржи 20% железо и 135 g…
Тинктура Лили (tinctura sonvallariae). Тинктура (1: 10) на 70% алкохол. Транспарентна течност…Тинктура Лили (tinctura sonvallariae). Тинктура (1: 10) на 70% алкохол. Транспарентна течност…
Голема медицинска енциклопедија IC nevronet. лековиГолема медицинска енциклопедија IC nevronet. лекови
Hlorobutanolgidrat (shlorobutanoli hydras): 1,1,1-трихлоро-2-methylpropanol-2. Синоними: hloreton,…Hlorobutanolgidrat (shlorobutanoli hydras): 1,1,1-трихлоро-2-methylpropanol-2. Синоними: hloreton,…
Алое течност за инјектирање (extractum алој fluidum про injectionibus). На воден екстракт на…Алое течност за инјектирање (extractum алој fluidum про injectionibus). На воден екстракт на…
» » » Алое сок (succus алој). Состав: лист сок од свежо поврзувани (или "деца") Алое 80 ml етил алкохол 95 ml 20%, Hlorobutanolgidrat 0,5%. Малку матна течност од светло портокалова боја, горчлив вкус