ma.gurushealth.ru

Таблети алое обвивка слој (tabulettae алој obductae). Таблети, обложени жолта, содржи 0.05 g од кршен конзервирана алое вера лист. Се користи за целите на не-специфична терапија во комплексот третман што напредокот

ТАБЛЕТИ АЛОЕ обвивка слој (Tabulettae алој obductae) таблети, обложени жолта, содржи 0.05 g од кршен алое лист конзервирана drevovidnogo.Primenyayut со цел да неспецифична терапија во третманот на прогресивна миопија и хориоретинитис миопија. Дозата за возрасни - 1 таблета 3 - 4 пати на ден за 15 - 20 минути пред јадење. Се разбира lecheniyav просек од 1 месец. По 3 - 6 месеци од третманот, ако е потребно ослободување povtoryayut.Forma: во пакет од 20 tabletok.Hranenie: на суво, ладно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети> (tabulettae). Тоа содржи околу 6 g на калиум водород тартарат. На воведување во…Таблети> (tabulettae). Тоа содржи околу 6 g на калиум водород тартарат. На воведување во…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Сируп алое со железо (sirupus алој cum феро). Состав: обоени хлорид кој содржи 20% железо и 135 g…Сируп алое со железо (sirupus алој cum феро). Состав: обоени хлорид кој содржи 20% железо и 135 g…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Sinepres (sinepres). Комбинација таблети кои содржат 0.0006 g dihydroergotoxin метансулфонат (околу…Sinepres (sinepres). Комбинација таблети кои содржат 0.0006 g dihydroergotoxin метансулфонат (околу…
Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…Таблети "tetrafolevit" обложена (tabulettae "tetrafolevitum" obductae).…
» » » Таблети алое обвивка слој (tabulettae алој obductae). Таблети, обложени жолта, содржи 0.05 g од кршен конзервирана алое вера лист. Се користи за целите на не-специфична терапија во комплексот третман што напредокот