ma.gurushealth.ru

Таблети "lipotserebrin" обложена (tabulettae "liposerebrinum" obductae 0,15). Напишал од мозокот колење skota- содржат фосфор-липидите супстанции мозочното ткиво. Се користи како тоник за нервен исцрпеност, нервоза,

ТАБЛЕТИ "LIPOTSEREBRIN"Обложена (Tabulettae "Liposerebrinum" 0.15 obductae) .Izgotovlyayut на мозокот колење skota- содржат фосфор-липидите супстанции, како на мозокот тоник tkani.Primenyayut нервен исцрпеност, неврози, васкуларна хипотензија, замор. Доделете 1 - 2 таблети 3 пати на den.Forma Производство: Таблети содржи 0.15 g lipotserebrina, во пакет од 50 shtuk.Hranenie: суво, темно место на температура не повисока од + 20 "С.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…
Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…
Таблети "kaferid" (tabulettae "saferidum"). Се состојат железо оксид (ii) 0,1…Таблети "kaferid" (tabulettae "saferidum"). Се состојат железо оксид (ii) 0,1…
Tserebroletsitin (serebro-lecithinum) (види. Cerebrolysin, исто така, добиени од мозочното ткиво е…Tserebroletsitin (serebro-lecithinum) (види. Cerebrolysin, исто така, добиени од мозочното ткиво е…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
» » » Таблети "lipotserebrin" обложена (tabulettae "liposerebrinum" obductae 0,15). Напишал од мозокот колење skota- содржат фосфор-липидите супстанции мозочното ткиво. Се користи како тоник за нервен исцрпеност, нервоза,