ma.GurusHealth.ru

Сируп алое со железо (sirupus алој cum феро). Состав: обоени хлорид кој содржи 20% железо и 135 g на разредена хлороводородна киселина 15 g лимонска киселина 4 g, сируп алое вера сок до 1000 g, малку матна siropoo

СИРУП АЛОЕ железо (Sirupus алој cum феро) Состав на: црна хлорид кој содржи 20% железо и 135 g на разредена хлороводородна киселина, 15 g, киселина limonnoy4 g, сируп алое вера сок до 1000 g, малку матна сирупеста течноста од светло портокалова до burogotsveta, кисел, горчливо-сладок вкус со метален изглед може privkusom.Pri талог складирање урна во ravnomernuyumut на vzbaltyvanii.Primenyayut на хипохромни anemiyah.Naznachayut 1/2 - 1 лажичка да добие 1/4 чаша вода 3 пати еден ден или времетраење на курсот третман е во просек 15 - порака 30 dney.Forma: во ампули од 100 g.Hranenie: на ладно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Ship0vnika овошје (fructus rosae). колковите се релативно висока содржина на аскорбинска киселина…Ship0vnika овошје (fructus rosae). колковите се релативно висока содржина на аскорбинска киселина…
Bronholitin (broncholytin). Bronholitin (Бугарија) е комбиниран препарат којшто содржи glaucine.…Bronholitin (broncholytin). Bronholitin (Бугарија) е комбиниран препарат којшто содржи glaucine.…
Разредена хлороводородна киселина (asidum hydrochloricum dilutum). Синоним: разредена…Разредена хлороводородна киселина (asidum hydrochloricum dilutum). Синоним: разредена…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Алое панкреатитис, третман на панкреасот сок својатаАлое панкреатитис, третман на панкреасот сок својата
Ferrum Лек (FERRUM лек) *. подготовка железо за интрамускулна и интравенска инјекција. Подготовката…Ferrum Лек (FERRUM лек) *. подготовка железо за интрамускулна и интравенска инјекција. Подготовката…
Kapbotsicteih (carbocysteine) s-карбоксиметил цистеин. Синоними: bronhokod, Mucodyne, mukopront,…Kapbotsicteih (carbocysteine) s-карбоксиметил цистеин. Синоними: bronhokod, Mucodyne, mukopront,…
Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…
Железо црна сулфат (ferrosi sulfas). Синоними:. Железо сулфат, железо сулфат, FERRUM sulfuricum…Железо црна сулфат (ferrosi sulfas). Синоними:. Железо сулфат, железо сулфат, FERRUM sulfuricum…
Gemofer (naemofer) *. Течен жолто-зелена боја со карактеристичен мирис, кој содржи во 1 ml 157 mg…Gemofer (naemofer) *. Течен жолто-зелена боја со карактеристичен мирис, кој содржи во 1 ml 157 mg…
» » » Сируп алое со железо (sirupus алој cum феро). Состав: обоени хлорид кој содржи 20% железо и 135 g на разредена хлороводородна киселина 15 g лимонска киселина 4 g, сируп алое вера сок до 1000 g, малку матна siropoo