ma.GurusHealth.ru

Хидролизат ka3eina (hidrolysatum caseini). Производот е добиен од страна на киселина хидролиза на млечни протеини казеин на. Тоа содржи амино киселина раствор и протозои пептиди

KA3EINA хидролизат (Hidrolysatum Caseini) .На производ добиен со киселина хидролиза на млечни протеини - kazeina.Soderzhit раствор на амино киселини и едноставен пептиди. Содржина obschegoazota 0,7 - 0,95% - амин азот е 40 - 60% од вкупната содржина на азот на триптофан најмалку 15 mg на 100 ml.Prozrachnaya течност тен боја и мирис, pH 5,7 - 6,7. се применува како извор на протеини за парентерална pitaniya.Pokazaniya нанесувањето, методи за администрација и контраиндикации се исти како и за раствор gidrolizina.Forma ослободување: во херметички затворена ампули ml.Hranenie 400: на температура од - 10 до + 23 "В.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Neframin (nephramin) *. A раствор на амино киселини за парентерална исхрана, првенствено се користи…Neframin (nephramin) *. A раствор на амино киселини за парентерална исхрана, првенствено се користи…
Infuzamin (infusaminum). Изготвено од киселина хидролиза на длабока човечка крв протеини со…Infuzamin (infusaminum). Изготвено од киселина хидролиза на длабока човечка крв протеини со…
Zhelatinol (gelatinolum). 8% колоиден раствор беше делумно проголтана храна желатин во изотоничен…Zhelatinol (gelatinolum). 8% колоиден раствор беше делумно проголтана храна желатин во изотоничен…
Во голем број на патолошки состојби (езофагус опструкција, нарушена апсорпција од цревата, тешка…Во голем број на патолошки состојби (езофагус опструкција, нарушена апсорпција од цревата, тешка…
Полиамин (rolyaminum). Воден раствор кој содржи 13 l-амино киселини (аланин, аргинин, валин,…Полиамин (rolyaminum). Воден раствор кој содржи 13 l-амино киселини (аланин, аргинин, валин,…
Amikin (amikinum). Подготовката добиени од страна на киселина хидролиза на протеинот длабоко…Amikin (amikinum). Подготовката добиени од страна на киселина хидролиза на протеинот длабоко…
Cere (serebrolysinum) *. Ослободени од протеини хидролизат мозокот супстанција. Тоа содржи амино…Cere (serebrolysinum) *. Ослободени од протеини хидролизат мозокот супстанција. Тоа содржи амино…
Fibrinosol (fibrinosolum). Е производ добиен со делумна хидролиза на фибрин крвта на говеда и…Fibrinosol (fibrinosolum). Е производ добиен со делумна хидролиза на фибрин крвта на говеда и…
Gidrolizina (solutio hydrolysini). Производ добиен со киселина хидролиза на добиток крвта протеини…Gidrolizina (solutio hydrolysini). Производ добиен со киселина хидролиза на добиток крвта протеини…
Rondeks (rondex). Стерилни 6% раствор на декстран со молекуларна тежина од 60 000 до 10 000 0.9%…Rondeks (rondex). Стерилни 6% раствор на декстран со молекуларна тежина од 60 000 до 10 000 0.9%…
» » » Хидролизат ka3eina (hidrolysatum caseini). Производот е добиен од страна на киселина хидролиза на млечни протеини казеин на. Тоа содржи амино киселина раствор и протозои пептиди