ma.GurusHealth.ru

Digestal (digestal) *. Дражеј содржат панкреатин (200 mg), жолчката екстракт добиток (25 mg), hemicellulase (50 mg). Како panzinorm тврдина festalemps, pankurmenu подобрува варењето на храната

. Digestal (Digestal) * дражеј содржат панкреатин (200 mg), екстракт од жолчката krupnogorogatogo добиток (25 mg), hemicellulase (50 mg) .Podobno panzinorm форте festalemps, pankurmenu sposobstvuetuluchsheniyu pischevareniya.Kak Festalum и се состои од една ензимски комплекс gemitsellyulazuNaznachayut 1 - 2 таблети 3 пати на ден за време или по ingest edy.Drazhe не razzhevyvaya.Forma порака: таблети во пакет од 30 shtuk.Proizvoditsya во Југославија.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…
Ензими за гастритисЕнзими за гастритис
Presomen (presomen). 1 таблета содржи 1.25 mg на природен естроген. Кога се применува на…Presomen (presomen). 1 таблета содржи 1.25 mg на природен естроген. Кога се применува на…
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Режим Allergodermatoses:Режим Allergodermatoses:
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Панкреатин (rancreatinum). изготвување на ензим од pancreases на колење на добиток. Аморфни парична…Панкреатин (rancreatinum). изготвување на ензим од pancreases на колење на добиток. Аморфни парична…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Cernilton (sernilton) *. Таблети кои содржат екстракт од полен на одредени растенија, произведени…Cernilton (sernilton) *. Таблети кои содржат екстракт од полен на одредени растенија, произведени…
Tardiferon (tardiferon) *. Депото формулација на црна сулфат. Дражеј (ретард) кој содржи 0,257 g…Tardiferon (tardiferon) *. Депото формулација на црна сулфат. Дражеј (ретард) кој содржи 0,257 g…
» » » Digestal (digestal) *. Дражеј содржат панкреатин (200 mg), жолчката екстракт добиток (25 mg), hemicellulase (50 mg). Како panzinorm тврдина festalemps, pankurmenu подобрува варењето на храната