ma.gurushealth.ru

Aekol (aesolum). Комплекс препарат кој содржи 100 ml на мрсна раствор од 1.04 g ретинол ацетат, а-токоферол ацетат 0.18 g на 2-метил-1,4naftohinona (подготовка на витамин А) 0.21 g, каротин (провитамин А) во масло да се 100 ml. Мрсна течност Оран

AEKOL (Aesolum) .Kompleksny препарат кој содржи 100 ml на мрсна раствор од 1.04 g ретинол ацетат, а-токоферол ацетат 0.18 g на 2-метил-1,4naftohinona (подготовка на витамин А) 0.21 g, каротин (провитамин а) во масло до 100 ml.Maslyanistaya течност портокалово-црвена tsveta.Primenyayut уста како заздравувањето на раните застапник prignoyno-некротични рани, трофични чиреви, изгореници и dr.Nanosyat во форма на масло преливи на засегнатата кожа, претходно исчистени од некротични рации. Завој menyayutcherez den.Pri апликација aekola алергиски reaktsii.Forma производот: портокал стаклени шишиња од 100 ml.Hranenie: на ладно, темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Citral (sitralum). Алифатичните незаситен алдехид хемиска структура слични на страничен синџир на…Citral (sitralum). Алифатичните незаситен алдехид хемиска структура слични на страничен синџир на…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Tsigerol (sugerolum). 4,8 (+) dl-2-циклохексил-5,9-dimetilkaprinovaya киселина. Транспарентен мрсна…Tsigerol (sugerolum). 4,8 (+) dl-2-циклохексил-5,9-dimetilkaprinovaya киселина. Транспарентен мрсна…
Olimetin (0limetinum). Комплекс препарат кој содржи 1 g од пеперминт масло 0.017 g, терпентин масло…Olimetin (0limetinum). Комплекс препарат кој содржи 1 g од пеперминт масло 0.017 g, терпентин масло…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Aevitum (aevitum). Раствор во масло, кој содржи 1 ml на ретинол ацетат (витамин А) 35 mg (околу…Aevitum (aevitum). Раствор во масло, кој содржи 1 ml на ретинол ацетат (витамин А) 35 mg (околу…
Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…Таблети "dekamevit" обложена (tabulettae "decamevitum" obductae). Тој издаде…
Strofantidina ацетат (strophanthidini asetas). Бели или бели со жолтеникава нијанса кристален прав.…Strofantidina ацетат (strophanthidini asetas). Бели или бели со жолтеникава нијанса кристален прав.…
Complivit (complivitum). А сложени производи кои содржат витамини и минерали. Се произведува во…Complivit (complivitum). А сложени производи кои содржат витамини и минерали. Се произведува во…
Не-ovlon (не-ovlon). Комбиниран препарат кој содржи прогестоген норетистерон ацетат (м.) И естроген…Не-ovlon (не-ovlon). Комбиниран препарат кој содржи прогестоген норетистерон ацетат (м.) И естроген…
» » » Aekol (aesolum). Комплекс препарат кој содржи 100 ml на мрсна раствор од 1.04 g ретинол ацетат, а-токоферол ацетат 0.18 g на 2-метил-1,4naftohinona (подготовка на витамин А) 0.21 g, каротин (провитамин А) во масло да се 100 ml. Мрсна течност Оран