ma.gurushealth.ru

Таблети "Glutamevit" обложена (Ta buletta "glutamevitum" obductae). А сложени производи кои содржат витамини и минерали (микронутриенти). Таблети, обложени бела боја, содржи ретинол ацетат (витамин А) 0,001135 (3

ТАБЛЕТИ "Glutamevit"Обложена (Ta buletta"Glutamevitum" obductae) .Kompleksny препарат кој содржи mineralnyeveschestva витамини и (во трагови) таблети обложени во бела содржи retinolaatsetata (витамин А) 0,001135 (3300 IU), тиамин хлорид 0.002 Гили бромид 0,00258 g тиамин, рибофлавин 0.02 g piridoksinagidrohlorida 0.003 g, 0,1 g на аскорбинска киселина, а-tokoferolaatsetata 0.02 g, 0.02 g на никотинамид, фолна киселина 0,00005 g рутин 0.02 g калциум пантотенат 0.01 g, glutaminovoy0 киселина, 25 g на обоени железо сулфат 0.01 g, 0.002 g бакар сулфат, 0,0025 g калиум сулфат, калциум фосфат првично 0.04 g.Deystvie и тоа се објаснува со содржина на витамини, метални јони, неопходни за метаболичките процеси на глутаминска киселина. Лекот го стимулира процесот на редокс, ја подобрува искористувањето на кислород во ткивата, ја стимулира физички и ментални rabotosposobnost.Naznachayut како терапевтски и превентивна агент за лица ангажирани во тешка физичка работа, во редуктивните periodeposle тешки товари, за да се забрза адаптација на животната средина и estremalnymfaktoram dr.Imeyutsya докази за подобрување . под влијание glutamevita sostoyaniyabolnyh со дерматози (псоријаза, егзема, неуродермитис, итн.), преку внатре од 15 - 30 минути по s avtraka и вечера (2 пати на ден). Еден таблети доза 1 -3 дневни 2 - 6tabletok. Курс 2 - 4 недели. Доколку е потребно, повторете курсеви spromezhutkami 1 - Ш ослободување mes.Forma: таблети во шишиња од портокал stekla.Hranenie: на суво и темно место на komnatnoytemperature.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…Таблети (tabulettae obductae). Таблети, обложени бела, лиофилизирана екстракт на црниот дроб содржи…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…
» » » Таблети "Glutamevit" обложена (Ta buletta "glutamevitum" obductae). А сложени производи кои содржат витамини и минерали (микронутриенти). Таблети, обложени бела боја, содржи ретинол ацетат (витамин А) 0,001135 (3