ma.gurushealth.ru

Таблети "Revit" (дражеј "revitum"). ,00086 содржат ретинол ацетат или ретинол палмитат g 0,00138 g, te

дражеј "Ревита" (дражеј "Revitum") .Soderzhat 0,00086 g ретинол ацетат или ретинол palmitata0,00138 g, т.е. 2500 IU, тиамин хлорид 0.001 g или 0,00129 g tiaminabromida, рибофлавин 0,001 g, askorbinovoy0,035 g.Primenyayut киселина како профилактичко средство за подобрен физички и психолошки стрес, бременост, obschihnarusheniyah храна во текот на периодот на опоравување по infektsionnyhzabolevany и dr.Naznachayut во возрасни и 1 таблета 3 пати на ден во рок од 10 - 15 минути пред јадење. Деца под 3 години се назначени PA1 таблети на ден, на возраст од 3 до 7 години - 1 - 2 таблети на ден, 7-15 години - 2 - 3 таблети den.Forma порака: портокал таблети (исто така tabletkitogo ист состав, обложени) со 50 или 100 дражеи vbankah портокал стакло.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "ferropleks" (ferropleh) *. Дражеј бела боја, кој содржи 0.05 g (50 mg), железо…Таблети "ferropleks" (ferropleh) *. Дражеј бела боја, кој содржи 0.05 g (50 mg), железо…
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…Таблети "gemostimulin" (tabulettae "haemostimulinum"). Таблети сива (темни…
» » » Таблети "Revit" (дражеј "revitum"). ,00086 содржат ретинол ацетат или ретинол палмитат g 0,00138 g, te