ma.gurushealth.ru

Таблети "Kvadevit" обложена (tabulettae "quadevitum" obductae). Таблети, обложени жолта, кој содржи комплекс од витамини, амино киселини, елементи во трагови. Состав на една таблета: ретинол ацетат 0,00086 g (2500 IU), a-токоферол AIJ

ТАБЛЕТИ "Kvadevit"Обложена (Tabulettae"Quadevitum" obductae) таблети, обложени жолта, soderzhaschiekompleks витамини, амино киселини, mikroelementy.Sostav една таблета: ретинол ацетат 0,00086 g (2500 IU), a-токоферол ацетат 0.003 g, 0,0025 g на тиамин хлорид, бромид или тиамин 0 0032 g рибофлавин 0,0025 g, piridoksinagidrohlorida 0.002 g, 0.0001 g на фолна киселина, рутин 0.01 g, 0.02 g на никотинамид, аскорбинска киселина 0.075 цијанокобаламин 0,00001 g r (10 ug) - калциум пантотенат 0.005 g глутаминска киселина 0.05 g метионин 0.05 g, 0.03 g phytin, калиум хлорид 0,02 бакар сулфат ,00156 r g.Naznachayut како Trac Трошните и терапевтски sredstvapreimuschestvenno лица постари и privitaminnoy неуспехот во третманот narusheniymozgovogo циркулацијата на крвта во човечки црн дроб, кардиоваскуларни болести и dr.Prinimayut внатрешноста после јадење профилактички 1 таблета 3 пати на ден, со цел на третманот - 2 таблети 3 - 4raza den.Kurs третман во 3 - 4 недели. Повтори курсеви posle3 месеци pereryva.Forma порака: таблети од 30 парчиња во стаклени bankah.Hranenie: на суво и темно место.
Сподели на социјални мрежи:

Слични
Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…Таблети "Holenzim" (tabulettae "cholenzynum" obductae). Таблети, обложени бела…
Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…Таблети "marelin" (tabulettae "marelinum" obductae). Обложени таблети сина…
Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…Таблети "Geksavit" (дражеј "nehavitum"). Тоа содржи ретинол ацетат 0,00172 g…
Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…Таблети "Aerovit" обложена (tabulettae "aerovitum" obductae). Содржат ретинол…
Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…Таблети "pentovit" обложена (tabulettae "rentovitum" obductae). Содржат тиамин…
Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…Таблети "fitoferrolaktol" (tabulettae "rhytoferrolactolum"). содржат железо…
Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…Таблети "Mikroyod" обложена (Ta buletta "microiodum" obductae). Таблети,…
Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…Таблети "asnitin" (Та buletta "asnithinum"). Содржат аскорбинска киселина 0.05…
Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…Таблети "undevit" (дражеј "undevitum"). Тоа содржи ретинол ацетат, 0.001 g…
Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…Таблети "ferrokal" обложена (tabulettae "ferrosalum" obductae). Содржат железо…
» » » Таблети "Kvadevit" обложена (tabulettae "quadevitum" obductae). Таблети, обложени жолта, кој содржи комплекс од витамини, амино киселини, елементи во трагови. Состав на една таблета: ретинол ацетат 0,00086 g (2500 IU), a-токоферол AIJ